Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce spune ministrul Intotero ca sunt 10 milioane de romani in afara tarii si unde traiesc ei

Hotnews Hotnews,
 De ce spune ministrul Intotero ca sunt 10 milioane de romani in afara tarii si unde traiesc ei

Ministrul Natalia-Elena Intotero a facut in ultima vreme, mai multe declaratii in care s-a referit la cei 10 milioane de romani din afara tarii. La solicitarea HotNews. ro, Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni a explicat ca in acest numar sunt inclusi atat pe romanii care traiesc in comunitatile din diaspora cat si cei care traiesc in comunitatile istorice/traditionale din tarile aflate in vecinatatea Romaniei. continuă pe Hotnews

Cum a numarat ministrul Intotero ca sunt 10 milioane de romani in afara tarii si unde traiesc ei

Ministrul Natalia-Elena Intotero a facut in ultima vreme, mai multe declaratii in care s-a referit la cei 10 milioane de romani din afara tarii. La solicitarea HotNews. ro, Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni a explicat ca in acest numar sunt inclusi atat pe romanii care traiesc in comunitatile din diaspora, cat si cei care traiesc in comunitatile istorice/traditionale din tarile aflate in vecinatatea Romaniei.

SONDAJ E corecta evaluarea ministrului Intotero, ca sunt 10 milioane de romani in afara tarii?

Ministrul Natalia-Elena Intotero vorbeste despre existenta a 10 milioane de romani in afara tarii. Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni explica: sunt luati in calcul si romanii din comunitatile din diaspora, si cei care traiesc in comunitatile istorice/traditionale din tarile vecine, inclusiv 4,5 milioane in Republica Moldova. Participa la sondajul HotNews. ro: E corecta evaluarea ministrului Intotero?.

10 milioane de romance sarbatoresc Ziua Femeii. Cele mai multe dintre ele sunt in mediul urban

Cu prilejul Zilei Internationale a Femeii, Institutul National de Statistica a publicat o selectie de date si informatii statistice si ureaza tuturor femeilor din Romania La multi ani! Din cele 19, 6 milioane de persoane care la 1 ianuarie 2017 aveau resedinta obisnuita pe teritoriul Romaniei pentru cel putin 12 luni, 10 milioane erau femei, reprezentand 51,1% din totalul populatiei rezidente.

Bani pentru dezvoltare locala impartiti cu bucati de asfalt pe masa. in ce localitati din Iasi vor ajunge 10 milioane de euro

Noua primari din judetul Iasi au semnat la Consiliul Judetean 12 noi contracte pentru investitii prin Programul National de Dezvoltare Locala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )