Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ce spune Netflix despre presupusa oferta pentru un film primita de Elena Udrea

Antena3 Antena3,
Ce spune Netflix despre presupusa oferta pentru un film primita de Elena Udrea

Netflix a reactionat dupa ce Elena Udrea a afirmat intr-un interviu pentru Gazeta Sporturilor ca Netflix i-ar fi propus sa faca un serial despre ea. Reprezentantii companiei au declarat, la solicitarea. continuă pe Antena3

Ce spune Netflix despre presupusa ofera primita de Elena Udrea

Netflix a reactionat dupa ce Elena Udrea a afirmat intr-un interviu pentru Gazeta Sporturilor ca Netflix i-ar fi propus sa faca un serial despre ea. Reprezentantii companiei au declarat, la solicitarea.

Tariceanu, discutii despre infiintarea Comisiei pentru Adevar

Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, a declarat, astazi, ca in cursul zilei va discuta cu partenerii PSD despre infiintarea Comisiei pentru Adevar si Reconciliere, pentru a face curatenia necesara in legislatie, informeaza News. ro.

Reactia Netflix privind serialul cu Elena Udrea

Reprezentantii Netflix au venit cu precizari dupa ce Elena Udrea a declarat ca i-au facut o oferta pentru a realiza un serial documentar despre viata ei.

Sumudica a facut ANUNTUL. Ce spune antrenorul despre VENIREA la FCSB

Marius Sumudica a vorbit despre variantavenirii la echipa finantata de Gigi Becali. El nu va ajunge la Bursaspor, omul care il voia neaparat pierzand alegerile pentru sefia clubului. Tehnicianul.

Andreea Esca RUPE TACEREA si spune adevarul despre IUBITII din viata sa: Eram TOPITA dupa...

Andreea Esca a facut dezvaluiri uimitoare despre primul iubit si despre prima noapte de dragoste. Primul iubit nu se uita niciodata. Nu se poate sa nu fi auzit asta macar o data. Amintirile mele ma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )