Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ce spune Orban despre noul primar al Devei, cel care si-a pus soferul sa dea un examen in locul sau

Adevărul Adevărul,
Ce spune Orban despre noul primar al Devei, cel care si-a pus soferul sa dea un examen in locul sau

Liderul PNL, Ludovic Orban, a comentat, la Adevarul Live, alegerea lui Florin Oancea in functia de primar al Devei, dar si faptul ca in 2006, pe cand era viceprimar, noul edil si-a trimis propriul sofer sa sustina, in locul sau, un examen de masterat. continuă pe Adevărul

Noul primar al Devei, celebru dupa un scandal bizar. Florin Oancea si-a pus soferul sa sustina un examen in locul lui

Florin Oancea este noul primar al Devei, in urma alegerilor locale partiale desfasurate duminica. Un scandal din anul 2006, in vremea in care era viceprimar, l-a urmarit ani in sir. Atunci si-a trimis soferul sa sustina un examen la facultate.

Cine este Florin Oancea, noul primar al Devei. Candidatul PNL a primit de doua ori mai multe voturi ca rivalul din PSD

Peste 22. 000 de locuitori ai Devei au votat, duminica, la alegerile partiale pentru functia de primar, iar potrivit rezultatelor neoficiale, Florin Oancea, candidatul Prtidului National Liberal, a devenit primar.

Cine este Florin Oancea, noul primar al Devei. Candidatul PNL a primit de doua ori mai multe voturi decat rivalul din PSD

Peste 22. 000 de locuitori ai Devei au votat, duminica, la alegerile partiale pentru functia de primar, iar potrivit rezultatelor neoficiale, Florin Oancea, candidatul Partidului National Liberal, a devenit primar.

Primitivism politic. Biroul lui Dorin Chirtoaca, eliberat pentru noul primar interimar, Silvia Radu FOTO

Noul primar interimar de Chisinau, Silvia Radu, va conduce Primaria chiar din biroul primarului suspendat Dorin Chirtoaca. in acest sens, a inceput eliberarea biroului de lucrurile personale.

Cine este Silvia Radu, noul primar interimar de Chisinau

Silvia Radu, noul primar interimar al municipiului Chisinau, numita in aceasta functie luni, 6 noiembrie, a devenit cunoscuta opiniei publice atat datorita activitatii sale indelungate de la Gas Natural Fenosa, unde a detinut timp de sapte ani functia de director al companiei, dar si datorita faptului ca a candidat la prezidentialele din 2016 din postura de candidat independent, luand 0. 37% din voturi.

Rezultate alegeri locale in Deva. Cine este noul primar al Devei, dupa numararea voturilor, efectuata de partide

Duminica au avut loc alegeri locale partiale in municipiul Deva. Pana la inchiderea urnelor, circa 22. 000 de localnici s-au prezentat la sectiile de votare pentru a alege dintre cei noua candidati. Au fost prezentate primele rezultate.

Noul primar de la Deva, acuzat ca si-a trimis soferul sa dea examen in locul lui. Tema examinarii: coruptia si combaterea acesteia

Proaspat ales in functia de primar al municipiului Deva, Florin Oancea PNL) a fost luat imediat in vizor de presa, care, in urma unei postari pe contul sau de Facebook a.

Silvia Radu, noul primar general interimar al Chisinaului. Nistor Grozavu s-a retras din aceasta functie VIDEO

Fostul director al companiei Gas Natural Fenosa, Silvia Radu, si consilierul municipal al PPEM Ruslan Codreanu au fost numiti luni, 6 noiembrie, in calitate de viceprimari ai municipiului Chisinau de catre primarul general interimar al Capitalei, Nistor Grozavu. Dupa ce a semnat dispozitiile respective, Grozavu a anuntat ca se retrage din functia de primar general interimar, aceasta fiind preluata de catre Silvia Radu.

Rezultate alegeri locale partiale 2017.Teodora Abrudean este noul primar al comunei Bocsig

Teodora Abrudean, candidata PSD la alegerile pentru functia de primar al comunei aradene Bocsig, a castigat alegerile de duminica.

Adevarul Live, ora 14.00. Ludovic Orban, despre revolutia fiscala pregatita de Guvernul Tudose

Presedintele PNL, Ludovic Orban, vorbese, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre revolutia fiscala anuntata de Guvernul Tudose, legile Justitiei, dar si despre tensiunile din interiorul formatiunii liberale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )