Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ce spune Ponta despre marirea salariilor politistilor si profesorilor

România Liberă România Liberă,
Ce spune Ponta despre marirea salariilor politistilor si profesorilor

Premieurl Victor Ponta a declarat, marti, ca majorarea salariala se va face deocamdata doar pentru medici, dupa ce profesorii si politistii au reactionat imediat la decizia Guvernului de a creste salariile in sistemul medical si au cerut si ei bani mai multi. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, despre cresterea salariilor in Sanatate, Educatie, Politie: Cand sunt bani, dam

Premierul Victor Ponta a spus, marti, ca atunci cand la buget sunt bani, ii da, facand referire la faptul ca, dupa medici, au mai cerut cresterea salariilor, si profesorii, dar si politistii. Cand.

Ponta, mesaj privind salariile politistilor si profesorilor: Deocamdata se poate doar pentru medici

Victor Ponta a declarat, marti, ca majorarea salariala se va face deocamdata doar pentru medici, anuntul fiind facut in contextul in care profesorii si politistii au reactionat imediat la decizia Guvernului de a creste salariile in sistemul medical si au cerut si ei bani mai multi.

Ministrul Sanatatii, despre cresterea salariilor din sistemul sanitar: Este o marire substantiala. Ordonanta de marire a salariilor va trebui sustinuta in Parlament si sunt convins ca va fi sustinuta (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat marti, referitor la cresterea salariilor in sistemul sanitar cu 25%, de la 1 octombrie, ca este vorba despre o crestere importanta, care trebuie sustinuta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )