Libnet.ro
UNICEF

13:46

Ce spune Ponta despre situatia primarului Radu Mazare

România Liberă România Liberă,
Ce spune Ponta despre situatia primarului Radu Mazare

Presedintele PSD Victor Ponta regreta situatia in care se afla primarul Constantei Radu Mazare, care a declarat ca va demisiona din toate functiile politice detinute, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Toate glumele despre retinerea lui Radu Mazare: Ca sa scape de dosare, Mazare a decis sa retrocedeze cladirea in care functioneaza DNA-ul

Adevarul a strans cele mai tari glume de pe internet despre retinerea primarului Constantei, Radu Mazare, si le impartaseste cititorilor.

Victor Ponta, reactie la demisia lui Radu Mazare: imi pare rau de ce i se tot intampla si are si el dreptate, dar, asta este, trebuie sa mergem inainte

Premierul Victor Ponta a reactionat, dupa ce Radu Mazare a anuntat ca si-a dat demisia din toate functiile detinute in PSD si urmeaza sa o faca si din cea de primar al Constantei. Ponta sustine ca il.

UPDATE Radu Mazare va fi cercetat in libertate/ Mazare: Categoric nu voi mai candida la primaria Constantei

UPDATE 07:00 Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins cererea DNA de arestare preventiva a primarului din Constanta, Radu Mazare, urmand ca acesta sa fie cercetat de procurori in stare de libertate, intr-un dosar in care este acuzat de trei infractiuni de luare de mita, doua de conflict de interese si abuz in serviciu. Judecatorii au mai respins si cererea de arestare a omului de afaceri Sorin Strutinsky. Vizibil obosit si abatut, Mazare a comparat, marti seara, conditiile din arest cu cele ale inchisorilor comuniste si sustine ca nu va mai candida pentru un nou mandat la Primaria Constanta.

Pacatele lui Radu Mazare, primarul neortodox care poarta o cruce in bagajul de arest

Retinut de DNA, Radu Mazare si-a luat cu el in arest cateva lucruri personale, printre care si o cruce. Ultimul accesoriu din bagaj vine in totala contradictie cu purtarea primarului de la Constanta, care s-a remarcat prin actiuni neortodoxe.

Radu Mazare spune ca a decis sa demisioneze de la sefia PSD Constanta in timp ce se plimba cu caiacul

Primarul Constantei, Radu Mazare, care a anuntat, joi seara, ca a demisionat din functia de presedinte al PSD Constanta, dar a ramas membru de partid, a declarat ca a luat aceasta decizie in timp ce se.

VIDEO Radu Mazare, luat peste picior pe Facebook. I se spune El Condamnate

Radu Mazare este ironizat de internauti pe un cont de Facebook intitulat Primaria Municipiului Constanta. Pe pagina declarata pamflet, Che Guevara de la malul Marii Negre este numit El Condamnate.

Radu Mazare la DNA: PSD este un partid timorat si complexat. El si liderii lui. La iesire a anuntat pentru ce este urmarit penal

Radu Mazare a declarat ca iese cu totul din viata politica pentru ca traieste un cosmar. Si-a depus demisia din partid si spune ca in curand va renunta si la administratie. S-a saturat sa fie.

Radu Mazare: Sunt hotarat sa renunt. M-am saturat sa stau cu geanta la usa

Radu Mazare a declarat ca ar putea demisiona cat de curand din functia de primar al Constantei. Mazare spune ca s-a saturat sa stea cu geanta la usa. Sunt hotarat sa renunt, si foarte, foarte.

Alina Gorghiu: Se vede falimentul tandemului Radu Mazare-Nicusor Constantinescu

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, sustine ca din punct de vedere politic se inregistreaza falimentul tandemului Radu Mazare Nicusor Constantinescu. Ea a anuntat astazi ca in 2016 municipiul si judetul Constanta vor fi conduse de liberali.

Radu Mazare, vizibil obosit si abatut la ICCJ: Nu voi mai candida la primaria Constantei/ Nu m-am intalnit cu Horia Georgescu/ Mandatul de retinere a expirat, iar Mazare asteapta acasa decizia Instantei privind arestul preventiv

Lui Radu Mazare i-a expirat mandatul de arestare si asteapta acasa decizia ICCJ daca va fi arestat preventiv pentru 30 de zile sau va fi cercetat in libertate. Vizibil obosit si abatut, Mazare a comparat conditiile din arest cu cele ale inchisorilor comuniste, a vorbit despre oamenii chinuiti sid e calitate pe care i-a gasit acolo, sustine ca nu va mai candida pentru un nou mandat la Primaria Constanta si spuen c anu s-a intalnit in arest cu Horia Georgescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )