Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ce spune Simona Halep despre viitoarea adversara de la Roland Garros, o jucatoare pe care nu a intalnit-o niciodata

Adevărul Adevărul,
Ce spune Simona Halep despre viitoarea adversara de la Roland Garros, o jucatoare pe care nu a intalnit-o niciodata

Simona Halep a trecut in turul al doilea al turneului de la Roland Garros, unde va avea parte de o adversara inedita. continuă pe Adevărul

Ce crede Simona Halep despre Bianca Andreescu, revelatia anului 2019, care revine in tenis la Roland Garros

Turneul de Grand Slam de la Roland Garros incepe azi si aduna la start toata crema mondiala a tenisului masculin si feminin.

Simona Halep revine joi pe teren la Roland Garros

Dupa o zi de pauza, Simona Halep va reveni in actiune, joi, pentru meciul din turul 2 de la Roland Garros.

Simona Halep dupa debutul victorios de la Roland Garros: A fost un meci mare. Am avut emotii

Campioana en titre de la Roland Garros, romanca Simona Halep, s-a declarat increzatoare dupa meciul castigat, marti, in prima runda a turneului de tenis de la Paris, al doilea de Mare Slem al anului,.

Simona Halep este favorita Martinei Navratilova la Roland Garros: Va fi greu sa o bata cineva

Fostul lider mondial Martina Navratilova a vorbit despre cel de al doilea turneu de Grand Slam care va debuta astazi la Paris.

Roland Garros: Cine este Magda Linette, urmatoarea adversara a Simonei Halep - A pierdut sapte din ultimele noua meciuri disputate

In turul doi de la Roland Garros, Simona Halep o va infrunta in premiera pe Magda Linette 87 WTA), iar disputa se anunta una destul de lejera pentru campioana en-titre, cel putin pe hartie. Poloneza in varsta de 27 de ani nu traverseaza cea mai buna perioada a carierei, in ultimele noua partide jucate avand sapte infrangeri. Linette nu a trecut niciodata de turul trei la un turneu de Grand Slam, performanta reusita la Australian Open 2018 si Roland Garros 2017.

Roland Garros: Simona Halep vs Ajla Tomljanovic 6-2, 3-6, 6-1 / Halep, calificata in turul doi - Debut cu set pierdut, la fel ca anul trecut

Simona Halep 3 WTA) a inceput cursa de aparare a trofeului de la Roland Garros cu o victorie in trei seturi, la fel cum se intampla si la editia de anul trecut nr. cu Alison Riske). Campioana en-titre a avut emotii cu Ajla Tomljanovic 47 WTA) doar in setul secund, dar si-a revenit la timp pentru a nu complica situatia in decisiv. A fost 6-2, 3-6, 6-1 pentru numarul 3 WTA, dupa un meci care a durat o ora si 37 de minute. Magda Linette, adversara Simonei Halep din turul al doilea.

Roland Garros: Magda Linette, adversara Simonei Halep din turul al doilea

Poloneza Magda Linette 87 WTA) se va intalni cu Simona Halep in turul al doilea al Roland Garros, dupa ce a trecut de Chloe Paquet 166 WTA, beneficiara a unui wild card), cu scorul de 3-6, 6-1, 6-2.

Simona Halep, amorteala din tribune si ratacirile albinutei

In urma cu un an de zile, Simona pleca pe drumul spre trofeul de la Roland Garros cu set cedat in turul intai. Nici la aceasta editie lucrurile nu au stat altfel, Halep avand nevoie de mansa decisiva pentru a trece de Ajla Tomljanovic 47 WTA), scor 6-2, 3-6, 6-1. Albinuta s-a abatut putin de la poteca, dar a gasit la timp reperele si biletul pentru turul doi de la Paris. Magda Linette, adversara Simonei Halep din turul al doilea .

EXCLUSIV Kim Clijsters: Va fi un impact pentru Simona Halep sa fie la Paris fara Darren Cahill, aveau o conexiune puternica - Pe cine vede cu sanse la castigarea Roland Garros-ului si cum o poate ajuta pe Serena faptul ca a devenit mama

Fost numar unu mondial si castigatoare a patru titluri de Grand Slam in cariera, Kim Clijsters este un nume important in istoria tenisului mondial, o voce puternica in circuitul WTA. Belgianca a raspuns unor intrebari adresate de HotNews. ro despre editia din acest an de la Roland Garros. Va fi un impact pentru Simona sa fie la Paris fara Darren Cahill, aveau o conexiune puternica. Halep stie cum sa foloseasca unghiurile in favoarea ei pe zgura, a precizat, printre altele, fosta campioana. Clijsters a atins si subiecte precum: cine are sanse sa se impuna la Paris sau cum o poate ajuta pe Serena faptul ca a devenit mama.

Victoria Simonei Halep la Roland Garros, in presa internationala. Ce spun strainii despre numarul 3 mondial

Simona Halep a invins-o, marti, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-1, pe australianca Ajla Tomljanovic si s-a calificat in turul 2 al turneului de la Roland Garros. Presa internationala a scris despre victoria numarului 3 WTA, care in urma cu un an triumfa pentru prima data in cariera la Paris, iar in acest an vrea [] .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )