Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ce spune Smiley despre biserica si credinta. Vedeta de la PRO TV a uimit pe toata lumea cand a vorbit despre Dumnezeu

Playtech Playtech,
Ce spune Smiley despre biserica si credinta. Vedeta de la PRO TV a uimit pe toata lumea cand a vorbit despre Dumnezeu

Smiley, unul dintre cei mai indragiti cantareti ai momentului din Romania, a vorbit, intr-un interviu, despre biserica si credinta. Juratul de la Vocea Romaniei de pe PRO TV a uimit pe toata lumea cand a vorbit despre Dumnezeu. Ce spune Smiley despre biserica si credinta Smiley, cantaret, compozitor si producator muzical, membru al juriului Vocea . continuă pe Playtech

Cum a ajuns Cosmin Tudoran de la Casa Loco la MasterChef. Vedeta PRO TV e cunoscuta ca regele vinurilor

Ieri solist, azi la Masterchef! Cosmin Tudoran a intrecut orice imaginatie si a plecat in ritmuri nebune de muzica spre drumul horticulturii. Cum a ajuns sa fie regele vinurilor si ce l-a idemnat sa paseasca spre emisiunea de gatit? Cosmin Tudoran, de la Casa Loco la Masterchef Cosmin Tudoran are 40 de ani si se .

Cum arata fiul lui Giani din Las Fierbinti. Putini stiau ca vedeta PRO TV are copil. Este extrem de frumos

Costi Dita si Oana Raluca formeaza o familie de multi ani. Cei doi s-au cunoscut pe vremea cand erau foarte tineri si s-au indragostit iremediabil. Unul din cei mai iubiti actori din Las Fierbinti a tinut mereu o distanta cosiderabila intre fani si viata lui privata, asa ca putini stiu cum arata persoanele pe care .

Miss Romania, Ioana Filimon, acuzata ca l-a stors de 60.000 de dolari pe iubitul turc. Ce ar fi facut vedeta PRO TV

Fosta Miss Romania, Ioana Filimon, e acuzata de o manevra de proportii. Cel care a facut totul public a fost chiar iubitul de origine turca. Cengiz S305;klaro287;lu este in prezent in inchisoare si a dat detalii ingrijoratoare. Miss Romania, Ioana Filimon, acuzata de iubit Tanara de 27 de ani si-a facut remarcata prezenta si in .

O fosta concurenta spune adevarul despre Puterea Dragostei. Ce se intampla, de fapt, in casa de la Kanal D

O concurenta de la Puterea Dragostei spune tot adevarul! Aceasta a fost si pe parcursul emisiunii foarte naturala si asumata si a marturisit mereu adevarul despre ea si ceea ce se petrece in show. Ce a spus despre o alta concurenta care face zile fripte tuturor? Dezvaluiri incendiare de la o concurenta de la Puterea .

Nutritionistul Gianluca Mech spune adevarul despre indulcitori!

Parerile cu privire la indulcitori sunt impartite. Daca unele studii arata ca nu pot provoca boli grave, iar oamenii ii pot consuma linistiti, altele demonstreaza contrariul. Care este insa adevarul?Nutritionistul Gianluca Mech explica ce se afla in spatele acestor indulcitori.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )