Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ce spune Tariceanu despre posibilitatea unui pact intre toate partidele din Romania in legatura cu Justitia

Antena3 Antena3,
Ce spune Tariceanu despre posibilitatea unui pact intre toate partidele din Romania in legatura cu Justitia

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti seara, ca va participa la consultarile de la Cotroceni. intrebat daca ar accepta ideea unui pact pe justitie intre partide, el a spus ca nu ar. continuă pe Antena3

Ciolos si Barna au discutat despre posibilitatea de a candida pe liste comune la europarlamentare

Presedintele USR, Dan Barna, si fostul premier Dacian Ciolos au vorbit despre posibilitatea ca cele doua partide sa candideze pe liste comune la alegerile europarlamentare din 2019, insa discutiile nu s-au concretizat cu o decizie in acest sens, transmite Mediafax.

Tariceanu lauda discursul lui Iohannis din Parlamentul European: Liderul ALDE se declara in favoarea unui pact cu presedintele pe justitie

Calin Popescu Tariceanu a salutat, marti seara, faptul ca presedintele Klaus Iohannis a afirmat in discursul sustinut in Parlamentul European ca probleme interne ale Romaniei sunt un subiect care nu trebuie s.

Ce spune Biblia despre consumul de alcool. Pedeapsa care-i asteapta pe betivi pe lumea cealalta

Iisus a transformat apa in vin la nunta din Cana Galileei, iar Noe, dupa potop, a sadit vita de vie. Vinul este folosit si in cultul Bisericii, dar, cu toate acestea, in Biblie sunt multe locuri unde consumul de alcool este condamnat.

Tariceanu, despre consultarile de la Cotroceni: Statul de drept inseamna a avea in centru cetateanul si drepturile lui

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti seara, ca va participa la consultarile de la Cotroceni, convocate de presedintele Klaus Iohannis, precizand ca punctul de vedere al ALDE este structurat de multa vreme. Statul de drept inseamna a avea in centru cetateanul si drepturile lui, a spus Tariceanu care a precizat ca si-ar dori sa se gaseasca un teren comun de discutie si de intelegere.

Calin Popescu Tariceanu, despre inghetarea salariilor bugetarilor: Guvernul nu m-a informat

Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca nu crede ca salariile bugetarilor vor fin inchetate in 2019. A mai spus ca nu a primit scrisoarea pe care ministrul Teodorovici a trimis-o Comisiei.

Tariceanu, despre inghetarea salariilor: Guvernul nu m-a informat despre asta

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca nu crede ca salariile bugetarilor vor fi inghetate in 2019 deoarece nu exista motiv pentru luarea unei astfel de masuri, in conditiile in care.

Petre Daea, in timp ce pesta porcina face RAVAGII in Romania: Carnea de porc e mai IEFTINA in prezent! Ce spune ministrul despre focarul din Teleroman

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vorbit luni seara despre pretul carnii de porc, cu aproximativ doua luni inainte de Craciun. Oficialul guvernamental a fost intrebat, la TVR 1, daca pretul carnii de porc .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )