Libnet.ro
UNICEF

16:15

Spune-ti parerea cu privire la serviciile auto din aplicatia Auto.ro

Auto Ro Auto Ro,
Spune-ti parerea cu privire la serviciile auto din aplicatia Auto.ro

Evolutia tehnologica este o veste buna pentru consumatori, insa si o bataie de cap pentru prestatorii de servicii. Comunicarea nu mai are granite, astfel incat oamenii pot impartasi impresii si se pot sfatui la tot pasul, facand recomandari sau, dimpotriva, avertizandu-se reciproc cu privire la serviciile pe care le pot primi. continuă pe Auto Ro

Piata auto din SUA a avut anul trecut cea mai buna evolutie dupa 2007

Piata auto din Statele Unite a avut anul trecut cea mai buna evolutie dupa 2007. Vanzarile modelului Fusion al Ford au atins un nivel record, Chrysler Group a raportat a 45-a crestere a vanzarilor lunare, iar.

Piata auto din SUA a avut anul trecut cea mai buna evolutie dupa 2007.

Piata auto din Statele Unite a avut anul trecut cea mai buna evolutie dupa 2007, in conditiile in care vanzarile modelului Fusion al Ford au atins un nivel record, Chrysler Group a raportat a 45-a crestere a vanzarilor lunare, iar livrarile de automobile Cadillac ale General Motors au urcat cu 48%, potrivit Mediafax. Conditiile meteo nefavorabile de pe Coasta de Est si din regiunea Midwest au incetinit vanzarile GM din decembrie, iar cota de piata a grupului s-a mentinut constanta anul trecut.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3155 seconds )