Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ce spune Veaceslav Platon despre Vlad Plahotniuc si laundromatul rusesc

Adevărul Adevărul,
Ce spune Veaceslav Platon despre Vlad Plahotniuc si laundromatul rusesc

Omul de afaceri Veaceslav Platon, condamnat la 30 de ani de inchisoare in doua dosare penale, afirma ca Vlad Plahotniuc, fostul lider al Partidului Democrat, cu care a intrerupt comunicarea in 2015, se afla acum in Miami, in timp ce el personal se afla condamnat in Penitenciarul nr. continuă pe Adevărul

Veaceslav Platon: Pentru extradarea mea din Ucraina, Petro Porosenco a primit 3 milioane de euro de la Vlad Plahotniuc

Omul de afaceri Veaceslav Platon, condamnat la 30 de ani de inchisoare in doua dosare penale, sustine ca extradarea sa din Ucraina s-a intamplat sub controlul personal al fostului presedinte ucrainean Petro Porosenkco la solicitarea fostului lider al Partidului Democrat Vlad Plahotniuc.

Oligarhul Vlad Plahotniuc renunta la mandatul de deputat: Cel mai grav este ca Moscova a preluat institutiile strategice ale statului

Oligarhul Vlad Plahotniuc, fost lider al Partidului Democrat din Republica Moldova, a anuntat marti dimineata ca renunta la mandatul de deputat, sustinand ca are nevoie de imunitatea unui stat controlat astazi de Moscova, de cei care de doi ani au facut zeci de actiuni ilegale impotriva sa si a familiei sale. El mai sustine ca actuala putere de la Chisinau ar fi politizat institutiile, dar cel mai grav este ca Moscova a preluat institutiile strategice ale statului.

Republica Moldova: Oligarhul Vlad Plahotniuc a renuntat la mandatul de deputat

Oligarhul moldovean Vlad Plahotniuc, fostul lider al PDM, a anuntat ca renunta la mandatul de deputat.

Vlad Plahotniuc si-a depus mandatul de deputat: Nu am nevoie de imunitatea unui stat controlat astazi de Moscova

Fostul lider al PDM Vlad Plahotniuc a anuntat marti, 30 iulie, ca isi depune mandatul de deputat, pe care l-a castigat in alegerile din 24 februarie in circumscritia din Nisporeni, unde ar urma sa fie organizate alegeri parlamentare noi. Plahotniuc si-a motivat decizia prin faptul ca nu are nevoie de imunitatea unui stat controlat astazi de Moscova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.223 seconds )