Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ce spune Vladimir Putin despre nivelul de radiatii din atmosfera

Antena3 Antena3,
Ce spune Vladimir Putin despre nivelul de radiatii din atmosfera

Nu exista niciun risc dupa explozia care s-a soldat cu cinci morti la 8 august la o baza de lansare a rachetelor in Marele Nord rus, a asigurat luni presedintele Vladimir Putin, in timpul unei vizite in. continuă pe Antena3

Vladimir Putin, declaratii despre explozia nucleara din Rusia: Nu exista risc de crestere a radioactivitatii

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, luni, ca nu exista un risc de niveluri crescute ale radiatiilor, dupa explozia dintr-o baza militara din nordul Rusiei, de pe 8 august, in urma careia cel putin cinci persoane au decedat, transmite agentia Reuters.

VIDEO Macron doreste un nou summit in format Normandia dedicat Ucrainei Vladimir Putin vorbeste despre un optimism prudent dupa contactele cu noul presedinte ucrainean

Presedintele francez Emmanuel Macron a pledat luni, in fata lui Vladimir Putin, pentru un summit in formatul Normandia in urmatoarele saptamani, apreciind ca exista o schimbare reala in relatiile dintre Kiev si Moscova, scrie AFP.

Vladimir Putin: Niciun risc dupa explozia nucleara de la baza de testare din Arhanghelsk

Nu exista niciun risc dupa explozia care a ucis cinci persoane, in 8 august, intr-o baza de lansare a rachetelor in nordul european al Rusiei, a sustinut luni presedintele Vladimir Putin, citat de AFP.

Vladimir Putin va efectua o vizita oficiala in Franta, pe 19 august. Macron vrea solutionarea conflictului din Ucraina

Presedintele francez Emmanuel Macron il va gazdui pe omologul sau rus, Vladimir Putin, luni, Parisul sperand sa determine Moscova sa ia masuri pentru solutionarea conflictului din estul Ucrainei, noteaza agentia France Presse.

De ce s-a facut bucati super-racheta cu propulsie nucleara a lui Vladimir Putin

Unii experti occidentali nu cred in propaganda dusa de regimul Putin cu privire la invincibilitatea armelor sale nucleare si denunta, dupa explozia din nucleara din Marea Alba, un sistem invechit, de sorginte sovietica.

Fost sef de la Omoruri, despre cazul crimelor din Caracal: O sa mai gasim resturi de oase

Andrei Banu, fost sef al Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Prahova, a vorbit despre cazul Caracal si profilul lui Gheorghe Dinca. in acest caz este vorba despre un caz tipic de criminal in.

Alexandru Cumpanasu, noi detalii despre ancheta crimelor din Caracal: Alexandra avea in ziua cand a disparut un ceas la care tinea foarte mult. Nimeni nu a facut nicio referire

Alexandru Cumpanasu a venit cu noi detalii in cazul crimelor din Caracal. Unchiul Alexandrei sustine ca fata avea in momentul in care a disparut un ceas la care tinea foarte mult si despre care anchetatorii nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )