Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce spuneau, in 2009, Traian Basescu si Emil Boc despre Codul Penal

Antena3 Antena3,
Ce spuneau, in 2009, Traian Basescu si Emil Boc despre Codul Penal

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a vorbit, sambata, la Antena 3, despre modificarile aduse in sistemul judiciar odata cu intrarea in vigoare a noului Cod penal, aratand ca noua. continuă pe Antena3

Emil Boc lipseste de la sedinta conducerii PDL. ...

Fostul presedinte al PDL, Emil Boc, lipseste de la sedinta Colegiului Director al PDL de la Brasov, vicepresedintele partidului Cezar Preda declarand despre absenta acestuia ca, daca Boc considera ca altcineva i-a dat, ci nu PDL, este liber sa faca ce doreste. Intrebata, in conferinta de presa sustinuta sambata la Sighisoara, despre absenta lui Emil Boc de la Colegiul Director al PDL de la Brasov, Udrea a spus ca va explica probabil chiar acesta de ce nu a mers la un partid sau .

Care este legatura dintre Gruia Stoica si presedintele Traian Basescu

Doua firme patronate de Gruia Stoica apar pe lista companiilor care au sponsorizat campania prezidentiala a lui Traian Basescu din 2009. Potrivit unor informatii din Monitorul Oficial, este vorba despre.

UPDATE Traian Basescu: Predoiu a negociat cu toata lumea in Parlament cum sa arate Codul de procedura penala. Nu a fost un ministru al Justitiei corect, de aceea nu-l sustin/ Predoiu: Eu imi asum intreg codul. Fara negociere, legile nu trec

Presedintele Traian Basescu l-a acuzat joi pe fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu ca a negociat cu toata lumea in Parlament cum sa arate Codul de Procedura Penala si ca de aceea nu-l sustine. ) cand am inteles acest lucru, mi-am dat seama ca nu a fost un ministru al Justitiei corect, a declarat Basescu. UPDATE 2 Catalin Predoiu pe Facebook: Codurile sunt bune pentru Romania. Au fost elaborate de catre procurori si judecatori. Ele trebuie amanate pentru ca Ponta a pierdut doi ani si n-a pregatit sistemul. Eu imi asum intreg codul. Fara negociere, legile nu trec, dar art. 140 nu a fost negociat.

Presedintele Traian Basescu ii cere premierului Ponta OUG pe Codul de procedura penala

Presedintele Traian Basescu i-a adresat, vineri, o solicitare premierului Victor Ponta de a adopta , prin ordonanta de urgenta, modificarile aduse la Codul de procedura penala. Seful statului subliniaza ca.

UPDATE. Udrea, dupa demisia din PDL: Democrat-liberalii s-au dezis de Traian Basescu. ...

UPDATE: Elena Udrea a declarat, joi, ca este de parere ca Partidul Miscarea Populara este un proiect politic de succes si ca in PDL exista un curent care s-a dezis, in ultimul timp, de propria istorie de succes, de lucrurile bune care s-au facut in guvernarea Boc si s-a dezis de Traian Basescu. Elena Udrea a demisionat din PDL si s-a inscris in Partidul Miscarea Populara. Cititi declaratiile Elenei Udrea si ale lui Eugen Tomac, presedintele PMP, in format LIVE TEXT: Eugen Tomac- Fortele .

Colegiul director al PDL a inceput sambata la Brasov. Emil Boc, absent de la reuniunea PDL. / Blaga: Miscarea Populara, un adversar politic

Primarii municipiilor Cluj-Napoca si Piatra Neamt, democrat-liberalii Emil Boc si Gheorghe Stefan, sunt absenti de la reuniunea Delegatiei Permanente si Colegiului Director al PDL, care a inceput sambata, la Brasov. Intrebat de absenta lui Emil Boc, presedintele PDL, Vasile Blaga, a raspuns: Nu ar fi prima data.

Predoiu ii raspunde lui Basescu: Eu imi asum intreg Codul. Fara negociere, legile nu trec

Fostul ministru al Justitiei si candidadtul PDL la Presedintie, Catalin Predoiu, a afirmat vineri, imediat dupa declaratiile presedintelui Traian Basescu, ca isi asuma Codul Penal si Codul de procedura penala pentru ca sunt bune pentru Romania. Totodata, prim-vicepresedintele PDL a spus ca fara negociere, legile nu trec, insa articolul privitor la interceptari, nu a fost negociat.

Predoiu ii raspunde lui Basescu: Eu imi asum intreg Codul. Fara negociere, legile nu trec. DNA isi exprima deosebita ingrijorare

Fostul ministru al Justitiei si candidadtul PDL la Presedintie, Catalin Predoiu, a afirmat vineri, imediat dupa declaratiile presedintelui Traian Basescu, ca isi asuma Codul Penal si Codul de procedura penala pentru ca sunt bune pentru Romania. Totodata, prim-vicepresedintele PDL a spus ca fara negociere, legile nu trec, insa articolul privitor la interceptari, nu a fost negociat.

Traian Basescu: Imi asum eroarea de a nu fi inteles art. 140 din Codul de procedura penala. Daca premierul nu il corecteaza, devine emblema coruptiei

Presedintele Traian Basescu a declarat joi ca isi asuma eroarea de a nu fi inteles, atunci cand a promulgat Codul de procedura penala, ca articolul 140 permite folosirea tehnicilor de interceptare a potentialilor infractori doar dupa ce astia sunt anuntati, dar ii cere premierului Victor Ponta sa corecteze aceasta eroare. In caz contrar, a acuzat seful statului, Victor Ponta devine emblema coruptiei in Romania.

Stolojan: Nu cred ca Emil Boc va pleca la Partidul Miscarea Populara

Fostul premier Emil Boc nu va pleca la Partidul Miscarea Populara, crede vicepresedintele PDL Theodor Stolojan. Mie imi pare rau pentru fiecare om care pleaca din PDL dar viata asta este. Oamenii iau decizii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )