Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ce a spus Emily Burghelea dupa scandalul in care este implicat Dani Mocanu. Reactia surpriza a fostei asistente

Playtech Playtech,
Ce a spus Emily Burghelea dupa scandalul in care este implicat Dani Mocanu. Reactia surpriza a fostei asistente

Emily Burghelea intervine in scandalul imens creat dupa imaginile cu leul lovit aparut in recentul clip al lui Dani Mocanu. Fosta asistenta de la Acces Direct si-a pierdut cativa fani in urma reactiei avute. Emily Burghelea, reactie in scandalul lui Dani Mocanu cu leul lovit din clipul lui Fosta asistenta de televiziune a intervenit in . continuă pe Playtech

Ciorba de varza murata de post. Reteta este atat de simpla: care este ingredientul secret

Ciorba de varza murata este populara in bucataria rusa, poloneza, slovaca si ucraineana. Printre variantele existente in cartile de bucate se numara si una cu ciuperci. Reteta de ciorba de varza murata de post Ciorba de varza este cunoscuta sub numele de kapu347;niak sau kwa347;nica in poloneza, kapustnica in slovaca si 1082;1072;1087;1091;1089;1085;1103;1082; kapusnyak) in ucraineana.

Care este rata de infectare in fiecare localitate din jurul Capitalei. Cinci sunt in carantina, iar alte sase vor intra de la ora 22.00

Mogosoaia este localitatea de langa Bucuresti cu cea mai mare rata de infectare raportat la mia de locuitori - 11,39 - urmata de Bragadiru - 11,39 si Clinceni - 11,24, potrivit datelor transmise sambata seara de Prefectura Ilfov. Cinci dintre localitatile din jurul Capitalei sunt deja in carantina, iar alte sase vor intra de la ora 22.

Care este cel mai eficient material pentru o masca ce te protejeaza de virus

Se tot vorbeste despre care ar fi cel mai potrivit material pentru o masca pentru fata care sa te protejeze de virus. S-au facut teste, experimente si, mai nou, s-a ajuns la concluzia ca un.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )