Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ce a spus Klaus Iohannis despre carantinarea Capitalei. Vestea pe care trebuie s-o afle milioane de bucuresteni

Playtech Playtech,
Ce a spus Klaus Iohannis despre carantinarea Capitalei. Vestea pe care trebuie s-o afle milioane de bucuresteni

Bucurestiul are un loc fruntas in tara cu cei mai multi infectati de coronavirus, dar si cele mai multe decese cauzate de cornavirus. in plus, Capitala se afla in scenariul rosu, dupa depasirea de 3 infectari la mia de locuitori, iar scolile, restaurantele, cafenelele si cinematografele au fost inchise, iar masca e obligatorie si in . continuă pe Playtech

KLAUS IOHANNIS: Atitudinea prefectului Capitalei este inacceptabila si nu trebuie sa ramana fara urmari

Klaus Iohannis a sustinut, astazi, o conferinta de presa la Parlamentul Romaniei. El a raspuns intrebarilor jurnalistilor, preponderant legate de situatia epidemiologica din Bucuresti si trecerea la scenariul 3.

Klaus Iohannis, despre numirea lui Florin Iordache in fruntea ConsiliuluiLegislativ: PSD-istii gasesc mereu o cale sa-si recompenseze servantii care au slujit cu obedienta interesele obscure de partid. Sfidarea lor este intolerabila (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut, miercuri, o prima reactie cu privire la votul din Parlament prin care fostul ministru al Justitiei, social-democratul Florin Iordache, a obtinut functia de presedinte al.

Klaus Iohannis, despre situatia din unitatile de invatamant: Si autoritatile si eu si noi invatam din mers in majoritatea scolilor lucrurile sunt planificate (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de luni, presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat ce parere are despre modul in care scolile din Romania au fost afectate de pandemie si mai ales ce parere are despre felul i.

Klaus Iohannis, despre testarea in masa: Nu avem dotarile, nu avem personalul si nici nu este recomandata (VIDEO)

In contextul in care Grupul de Comunicare Strategica a raportat in cursul zilei de 21 octombrie un numar total de 4. 848 de cazuri noi de COVID-19, din 37. 025 de teste prelucrate, presedintele Klaus Iohannis a fpst.

Klaus Iohannis, despre infectiile nosocomiale: Mi se pare o tema de o gravitate deosebita si voi insista sa fie tratata ca atare

In timpul conferintei de presa de mierucir, 21 octombrie, presedintele Klaus Iohannis a discutat si despre infectiile nosocomiale, asociate pacientilor diagnosticati cu COVID-19, dar si despre faptul ca.

Klaus Iohannis, despre traseismul politic: Odata si odata trebuie sa ne trezim si sa facem ordine in aceasta harababura parlamentara (VIDEO)

Se apropie alegrile parlamentare din 6 decembrie, iar dimensiunea reala a traseismului devine tot mai evidenta. Despre acest subiect a vorbit si Klaus Iohannis, miercuri, intr-o conferinta sustinuta la Palatul Co.

Klaus Iohannis: Am avut situatii in care localitati au fost carantinate, cu rezultate bune Eu nu imi doresc sa ajungem la carantinarea Bucurestiului

In timpul conferintei de presa de mieruri, 21 octombrie, presedintele Klaus Iohannis a oferit o serie de declaratii cu privire la o eventuala carantina sau masuri mai stricte, in judetele in care rata.

Orban, despre carantinarea Capitalei: Este prematur sa discutam despre o astfel de decizie. Cert este ca 14 zile vor fi in vigoare restrictii

Premierul Ludovic Orban anunta implementarea in Capitala a restrictiilor prevazute pentru localitatile care depasesc rata de infectare cu noul coronavirus purtarea mastii in spatii publice, cursuri online, suspendarea activitatilor in teatre, cinematografelor, restaurante, cafenele, in spatii inchise masuri care vor intra in vigoare dupa adoptarea unei hotarari a Comitetului Municipal pentru Situatii de Urgenta.

Klaus Iohannis: La nivelul Capitalei nu a existat un plan coerent privind raspandirea Covid. Atitudinea prefectului si modul in care a comunicat sunt inacceptabile (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, intr-o conferintade presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca, din nefericire, asa ca peste tot in Europa, Romania se confrunta cu o crestere accentuata a.

Klaus Iohannis: Atitudinea prefectului Capitalei si modul in care a reactionat sunt inacceptabile si nu trebuie sa ramana fara urmari

Presedintele Klaus Iohannis a criticat luni modul in care autoritatile locale din Bucuresti au comunicat in ceea ce priveste intrarea in scenariul rosu si a afirmat ca atitudinea prefectului Capitalei este inacceptabila si nu trebuie sa ramana fara urmari.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )