Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ce nu a spus nimeni despre ultimele clipe din viata lui Cornel Patrichi. Gestul suprem pe care l-a facut

Antena3 Antena3,
Ce nu a spus nimeni despre ultimele clipe din viata lui Cornel Patrichi. Gestul suprem pe care l-a facut

Gigi Becali a facut dezvaluiri incredibile despre Cornel Patrichi. Este de notorietate faptul ca regretatul coregraf nu era prea evlavios, insa in ultimele clipe de viata a facut un gest. continuă pe Antena3

Ultimele cuvinte ale fiului lui Cornel Patrichi inainte ca tatal lui sa se stinga din viata: Imi doresc foarte mult sa...

Cornel Patrichi a murit. Fostul coregraf s-a stins din viata in aceasta dimineata in locuinta sa. Marti dimineata, un prieten de-al coregrafului a venit in vizita la acesta, insa intrevederea pare.

Fratele lui Mihai Traistariu, dezvaluiri intime din viata artistului: E in depresie si nu mai vrea sa...

Vasile, fratele lui Mihai Traistariu, a vorbit despre starea artistului dupa infrangerea suferita la selectia nationala a competitiei muzicale Eurovision. Invitat in platoul emisiunii Ag.

7 greseli din viata de zi cu zi care te fac sa pierzi bani

Poate ca banii nu-ti aduc fericirea, insa cu siguranta ca iti pot face viata mai usoara. Tocmai de aceea este vital sa stii cum sa-ti gestionezi veniturile pentru ca altfel viata ta risca sa se complice din ce in ce mai .

Cine a fost Cornel Patrichi. Marele actor si coregraf s-a stins azi din viata

Coregraful Cornel Patrichi a murit marti, in locuinta sa din Capitala. Informatia a fost confirmata pentru AGERPRES de reprezentanti ai serviciului de ambulanta. in varsta de 72 de ani, ar.

Singurul jurnalist roman care a vazut executia maresalului Antonescu a incetat din viata

Miercuri a murit, la Munchen, Nicu Munteanu, ziaristul care redacta buletinul de stiri sportive al Europei libere, scrie gsp. ro. Stirea a venit la redactie, prin telefon, de la Munchen. Nicu a murit la 93.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )