Libnet.ro
UNICEF

11:01

SRI a expulzat din tara noastra un terorist provenind din Africa de Nord

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SRI a expulzat din tara noastra un terorist provenind din Africa de Nord

SRI a expulzat un terorist provenind din Africa de Nord care era de mai multa vreme pus sub supraveghere, conform surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Expertii CE incep astazi evaluarea progreselor sistemului judiciar din tara noastra in cadrul MCV

Expertii Comisiei Europene CE) incep astazi misiunea de evaluare a progreselor inregistrate la capitolul Justitie in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) de tara noastra, concluziile urmand a fi prezentate in raport, pana la sfarsitul anului, conform surselor de presa.

Tara noastra gazduieste Conferinta Europeana pentru Microcreditarea IMM-urilor cu sprijinul Comisiei Europene

In perioada 8-9 noiembrie 2012, tara noastra gazduieste Conferinta Europeana pentru Microcreditarea IMM-urilor cu sprijinul Comisiei Europenere, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Uniunea Europeana ar putea sa-si reia platile catre tara noastra in cadrul Programul Operational de Pescuit

Uniunea Europeana ar putea sa-si reia platile catre tara noastra pentru Programul Operational de Pescuit, informeaza sursele de presa.

Rentabilitatea capitalului uman in tara noastra a scazut cu 9%

Rentabilitatea Capitalului Uman in tara noastra a inregistrat, anul trecut, o reducere cu 9%, comparativ cu 2010, potrivit studiului PwC Saratoga 2012, de la 1,34 la 1,22, arata un comunicat trimis redactiei.

Judecatorul Cristi Danilet (CSM): Daca se ajunge la initiative legislative privind trecerea CSM in subordinea Parlamentului, ne luam bagajele si plecam din tara

Judecatorul Cristi Danilet, membru in Consiliul Superior al Magistraturii, afirma, pe contul sa de Facebook, ca solutia este plecarea din tara daca discutiile privind trecerea CSM in subordinea Parlamentului si limitarea puterilor CCR se transpun in initiative legislative.

Romania ar putea recastiga accesul la 320 de milioane de euro. Uniunea Europeana ar putea sa-si reia platile catre tara noastra in cadrul unui program operational

Uniunea Europeana ar putea sa-si reia platile catre Romania pentru Programul Operational de Pescuit. Este vorba despre 320 de milioane de euro, plati suspendate la inceputul anului din cauza problemelor.

Romania ar putea recastiga accesul la 320 de milioane de euro. Uniunea Europeana ar putea sa reia platile catre tara noastra in cadrul unui program operational

Uniunea Europeana ar putea sa-si reia platile catre Romania pentru Programul Operational de Pescuit. Este vorba despre 320 de milioane de euro, plati suspendate la inceputul anului din cauza problemelor.

Fost secretar de stat in MDRT: inchiderea unor spitale din tara, o MARE PROSTIE.

Fostul secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului MDRT), Razvan Murgeanu, candidat intr-un colegiu din Vaslui din partea ARD, spune ca a fost o mare prostie a Guvernului Boc, din care a facut si el parte, sa inchida spitale fara ca cei de la Bucuresti sa stie realitatea din teritoriu, potrivit Mediafax. Candidat intr-un colegiu din Vaslui la alegerile parlamentare din 9 decembrie, Razvan Murgeanu a recunoscut in cadrul conferintei de presa de lansare a candidatilor .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )