Libnet.ro
UNICEF

23:00

SRI intervine in subiectul care a inflamat scena politica din Romania - ARHIVA SIPA. Ce spune Serviciul

B1 B1,
SRI intervine in subiectul care a inflamat scena politica din Romania - ARHIVA SIPA. Ce spune Serviciul

Un nou subiect de scandal pe scena politica. Dezvaluirile lui Dan Andronic despre misterioasa Arhiva SIPA i-a pus pe jar pe politicieni. Fantoma trecutului, folosita de politicieni, servicii de informatii. continuă pe B1

Arhiva SIPA creaza panica pe scena politica! Fost ministru al Justitiei: in timpul mandatului meu a ramas sigilata

Scandal mare pe scena politica dupa dezvaluirile lui Dan Andronic cu privire la arhiva SIPA, fantoma a trecutului, folosita de politicieni, servicii de informatii si alte persoane interesate pentru a.

Seful PSD, despre comisia care ancheteaza alegerile prezidentiale din 2009: M-ar interesa foarte mult sa intelegem ce s-a intamplat in acea seara. Sper sa vina cat mai multi oameni la audieri

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca la audierile in comisia parlamentara care ancheteaza alegerile prezidentiale din 2009 trebuie sa se prezinte toate persoanele care pot oferi raspunsuri.

Va fi vai de voi!. Traian Basescu lanseaza bomba pe scena politica: Am dreptul sa mai candidez o data

Plenul reunit al Camerei Deputator si a Senatului a votat luni constituirea si componenta Comisiei speciale de ancheta a Parlamentului pentru verificarea aspectelor ce tin de organizarea alegerilor din 2009 si de.

Prietenii fotbalistului care s-a sinucis din dragoste sunt in stare de soc! Ce i-au pus in sicriu (FOTO)

Curg mesajele de condoleante pentru George Gutana, fotbalistul din Vrancea care a ales sa-si puna capat zilelor dupa ce s-a despartit de iubita. Prietenii lui nu-si revin nici acum din soc, mai ales ca.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2117 seconds )