Libnet.ro
UNICEF

01:05

SRI scaneaza avionul aterizat de urgenta pe aeroportul Otopeni, din cauza unei amenintari cu bomba

Antena3 Antena3,
SRI scaneaza avionul aterizat de urgenta pe aeroportul Otopeni, din cauza unei amenintari cu bomba

O echipa pirotehnica a Serviciului Roman de Informatii urmeaza sa scaneze aeronava care a aterizat de urgenta, joi, la Aeroportul Otopeni, din cauza unei amenintari cu bomba, informeaza Serviciul. Co. continuă pe Antena3

Aterizare de urgenta pe Aeroportul Otopeni dupa o amenintare cu bomba

Un avion Wizz Air, cu destinatia Varsovia Polonia a aterizat de urgenta pe Aeroportul Otopeni din Bucuresti din cauza unei alerte cu bomba.

Avionul care a aterizat de urgenta pe aeroportul Otopeni a fost verificat. Nicio bomba nu a fost gasita la bordul aeronavei

Un avion WIZZ AIR a aterizat de urgenta pe Aeroportul Otopeni din Bucuresti. Din primele informatii se pare ca ar fi fost vorba de o amenintare cu bomba. Stire in curs de.

Aterizare de urgenta pe Aeroportul Otopeni dupa o amenintare cu bomba. A fost constituita celula de criza

O aeronava Wizzair, care zbura pe ruta Kutaisi Georgia) - Varsovia, a aterizat de urgenta pe Aeroportul Otopeni, in urma unei amenintari cu bomba la bord.

UPDATE Aterizare de urgenta pe aeroportul Otopeni, dupa o amenintare cu bomba la bordul unei aeronave WizzAir de pe ruta Kutaisi-Varsovia / Alarma s-a dovedit falsa, avionul a decolat spre destinatie

In aeronava Wizzair de pe ruta Kutaisi - Varsovia a fost o amenintare cu bomba la bord, a anuntatjoi Companiei NationaleAeroporturi Bucuresti. Aeronava a aterizat de urgenta pe aeroportul Henri Coanda din Otopeni, iar SRI a anuntat ca toti pasagerii au fost evacuati, ca s-a format o celula de criza, iar o echipa de pirotehnisti vor interveni si vor scana bagajele. UPDATE: Avionul Wizzair a decolat joi seara, la ora 21:12, de pe Aeroportul Otopeni, spre Varsovia. Reprezentantii Aeroporturi Bucuresti au confirmat ca a fost o alarma falsa, iar la bordul aeronavei nu a fost gasita nicio bomba.

Panica pe aeroportul Otopeni. Un avion a aterizat de urgenta, dupa o amenintare cu bomba

Un avion WIZZ AIR a aterizat de urgenta pe Aeroportul Otopeni din Bucuresti. Din primele informatii se pare ca ar fi fost vorba de o amenintare cu bomba. Stire in curs de.

ULTIMA ORA Aterizare de urgenta pe aeroportul Otopeni: Amenintare cu bomba la bordul unei aeronave Wizz Air de pe ruta Kutaisi - Varsovia / SRI: A fost instituita celula de criza la nivelul aroportului

In aeronava Wizzair de pe ruta Kutaisi -Varsovia a fost o amenintare cu bomba la bord, conform Companiei Nationale de Aeroporturi Bucuresti, anunta Mediafax. Aeronava a aterizat de urgenta pe aeroportul Henri Coanda din Otopeni, iar SRI anunta ca toti pasagerii au fost evacuati, ca s-a format o celula de criza, iar o echipa de pirotehnisti vor interveni si vor scana bagajele.

UPDATE Aterizare de urgenta pe aeroportul Otopeni: Amenintare cu bomba la bordul unei aeronave WizzAir de pe ruta Kutaisi - Varsovia / SRI: A fost instituita celula de criza la nivelul aroportului

In aeronava Wizzair de pe ruta Kutaisi - Varsovia a fost o amenintare cu bomba la bord, conform Companiei NationaleAeroporturi Bucuresti. Aeronava a aterizat de urgenta pe aeroportul Henri Coanda din Otopeni, iar SRI anunta ca toti pasagerii au fost evacuati, ca s-a format o celula de criza, iar o echipa de pirotehnisti vor interveni si vor scana bagajele. 05 Valentin Iordache, purtator de cuvant Aeroporturi Bucuresti, a declarat jurnalistilor ca aeronava este verificata in continuare, fiind dusa intr-o pozitie izolata. Iordache a mai precizat ca niciunul dintre pasagerii de la bordul avionului nu a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Alerta FALSA cu BOMBA pe Aeroportul Otopeni.

UPDATE 2: Alerta cu bomba de la bordul avionului care efectua cursa Kutaisi Varsovia a fost falsa. Aeronava Wizzair a decolat catre Varsovia de pe Aeroportul Otopeni la ora 21:12. UPDATE: SRI a.

Alerta cu BOMBA la bordul unui avion! Aeronava a aterizat DE URGENTA pe Otopeni. SRI: A fost instituita celula de criza la nivelul aeroportului

UPDATE: SRI a declarat ca a fost instaurata celula de criza la nivelul aeroportului. Totodata, o echipa pirotehnica urmeaza sa scaneze bagajele si aeronava. Despre aeronava aterizata de urgenta pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )