Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stadioanele care vor gazdui Campionatul European U19 in 2021

Online Sport Online Sport,
Stadioanele care vor gazdui Campionatul European U19 in 2021

Romania a primit dreptul de organizare al Campionatului European U19 de peste doi ani, iar Federatia Romana de Fotbal a anuntat deja orasele si stadioanele pe care se vor disputa partidele turneului final. continuă pe Online Sport

Romania va organiza Campionatul European U19 din 2021

UEFA a acordat Romaniei dreptul de a organiza turneul final al Campionatului European pentru jucatorii sub 19 ani, editia din 2021.

Romania gazduieste EURO U19 in anul 2021, pentru a treia oara in istorie

Romania va gazdui Campionatul European U19 in iulie 2021, turneu in cadrul caruia vor lua startul opt echipe, iar juniorii tricolorilor sunt calificati automat din postura de tara gazda, a anuntat.

Romania va organiza Campionatul European U19 de fotbal din 2021

Comitetul Executiv UEFA a anuntat, marti, in sedinta de la Ljubljana Slovenia), ca incredinteaza Romaniei organizarea turneului Euro Under 19 de peste doi ani, in urma evaluarii dosarului de candidatura al Federatiei Romane de Fotbal.

Pe ce stadioane se vor juca meciurile din Campionatul European, gazduit de Romania

Romania va gazdui Campionatul European de juniori, programat peste doi ani, fiind deja stabilite cele patru stadioane pe care se vor disputa meciurile.

Eroinele Zilei. Romancele care au participat la Campionatul European de Raliuri

Doua romance au castigat Campionatului European de Raliuri din Italia. Cristiana Oprea si Diana Hategan formeaza singurul echipaj feminin romanesc din ultimii 50 de ani care a participat la un raliu.

Romania invinge Ucraina in debutul preliminariilor pentru Campionatul European din 2020

Nationala feminina de handbal a Romaniei a castigat, miercuri seara, confruntarea cu Ucraina programata la Brasov in prima etapa din preliminariiile Campionatului European programat anul viitor.

UEFA va planta copaci in Romania. Care este explicatia

UEFA a anuntat ca va planta 600. 000 de copaci in cele 12 tari care vor gazdui meciurile Campionatulu.

Copii si tineri care vor sa faca performanta

Ca in fiecare an, sute de copii si tineri cu performante deosebite in diverse domenii, care obtin premii nationale si internationale si au rezultate scolare de exceptie, aplica pentru programul de cursuri.

HOROSCOPUL saptamanii 23 - 29 septembrie. Zodiile care vor suferi in aceasta saptamana - BERBECII simt presiune in toate relatiile

Saptamana 23 - 29 septembrie nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP BERBEC - Vei simti o presiune in toate relatiile pe care le ai, personale sau profesionale. Asteapta-te la.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )