Libnet.ro
UNICEF

17:30

Stahanovista Renate Weber

Adevărul Adevărul,
Stahanovista Renate Weber

Doamna hmm, doamna?) Renate Weber, ridicata de PSD, ca un hatar facut tovarasului sau intru ticalosii, Tariceanu-Popescu Anton Calin, la rangul nemeritat de Avocat al Poporului, se da de ceasul mortii sa dovedeasca prin toate vorbele si faptele sale ca este indreptatita sa fie zilnic laudata de fituica de propaganda rusa Sputnik. continuă pe Adevărul

Stahanovista Renate Weber

Doamna hmm, doamna?) Renate Weber, ridicata de PSD, ca un hatar facut tovarasului sau intru ticalosii, Tariceanu-Popescu Anton Calin, la rangul nemeritat de Avocat al Poporului, se da de ceasul mortii sa dovedeasca prin toate vorbele si faptele sale ca este indreptatita sa fie zilnic laudata de fituica de propaganda rusa Sputnik.

Orban o critica dur pe Renate Weber: S-a transformat in dusmanul poporului. Se comporta ca avocatul PSD

Premierul Ludovic Orban sustine ca Renate Weber nu se comporta ca un avocat al poporului, ci ca un avocat al intereselor PSD. Atacul premierului vine in contextul in care Renate Weber a acuzat ca masura de a le interzice elevilor cu febra sa sustina examenele este discriminatorie.

CTP, despre Renate Weber: O monitorizez si eu pe eapentru relatii cu serviciile secrete ale lui Putin

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat gestul controversat al Avocatului Poporului, Renate Weber, de a cauta tortura in spitalele romanesti. CTP a catalogat aceasta actiune drept o o miscare perfida, ce foloseste tehnici de manipulare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )