Libnet.ro
UNICEF

08:15

STALIAN ION: Demisia USR din Parlament a creat nervozitate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STALIAN ION: Demisia USR din Parlament a creat nervozitate

Demisia parlamentarilor USR din Legislativ a creat nervozitate unor partide care nu doresc eliminarea pensiilor speciale, a declarat deputatul Stelian Ion. continuă pe Ziarul Bursa

STALIAN ION: Demisia USR din Parlament a creat nervozitate, nu afecteaza pensiile lor speciale

Demisia parlamentarilor USR din Legislativ a creat nervozitate unor partide care nu doresc eliminarea pensiilor speciale, a declarat deputatul Stelian Ion.

Demisiile anuntate de Marcel Ciolacu si de senatorii si deputatii USR din Parlament vor dubla, de fapt, numarul de beneficiari de pensii speciale

Demisiile anuntate de presedintele PSD, Marcel Ciolacu si de senatorii si deputatii USR din Parlament, in plina campanie electorala, pentru a nu incasa pensii speciale, va avea drept consecinta o dublare a.

Kelemen Hunor critica demisia lui Ciolacu si a USR-istilor din Parlament: Un gest populist. Nu rezolva problema pensiilor speciale

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a criticat marti demisia sefului PSD Marcel Ciolacu din Parlament si cea a senatorilor si deputatilor USR, in ultima zi de mandat. Kelemen Hunor a sugerat ca gestul este unul.

BARNA: Deputatii si senatorii USR isi vor depune demisia din Parlament

Dan Barna a anuntat pe pagina de Facebook ca deputatii si senatorii USR isi vor depune demisia din Parlament, marti, pentru a nu face parte dintre cei care vor primi pensie speciala.

VIDEO Barna: Dupa ce am dat anuntul ca ne vom da demisiile din Parlament, PSD si PNL au intrat in panica Brusc, Ciolacu a avut un atac de moralitate

Dan Barna nu crede in sinceritatea lui Marcel Ciolacu care si-a anuntat si el demisia din Parlament pentru a nu beneficia de pensie speciala, sustinand ca l-ar fi crezut pentru gestul sau daca i-ar fi pasat macar o zi in ultimii patru ani si ar fi vrut eliminarea privilegiilor pentru parlamentari.

Marcel Ciolacu: Voi demisiona din Parlament in ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensie speciala

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu a anuntat, luni seara pe Facebook, ca va demisiona din Parlament in ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensia speciala care se acorda parlamentarilor care au mandate intregi. Alaturi de liderul PSD si-a anuntat demisia din Camera Deputatilor si liderul grupului Alfred Simonis. De precizat este ca PSD a promovat in Parlament introducerea pensiilor speciale pentru diferite categorii de angajati si demnitari. Epopeea pensiilor speciale: Cine le-a introdus Cum incearca PSD si PNL sa transforme subiectul pensiilor speciale din cartoful fierbinte in bata electorala.

Partide noi, metehne vechi: Primarul USR din Alba Iulia, Gabriel Plesa, a numit un traseist in functia de purtator de cuvant

Liderii Uniunii Salvati Romania acuza traseismul de care dau dovada vechile partide, dar se pare ca si ei au preluat aceasta meteahna. Cel mai recent exemplu este cel al primarului USR din Alba Iulia,.

Marcel Ciolacu: Voi demisiona din Parlament in ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensie speciala

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a anuntat ca va demisiona din Parlament in ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensie speciala. La fel am facut si acum patru ani, la fel voi face si acum,.

Surse. Cum a stricat PSD surpriza USR cu demisiile din Parlament. Miza: pensiile speciale

A inceput sarabanda demisiilor in Parlament pe final de mandat. in plina campanie electorala, liderii politici vor sa arate electoratului ca renunta la pensiile speciale. USR pregatise o lovitura de imagine, stricata insa de PSD.

Victor Ponta si Eugen Tomac, despre anuntul demisiei lui Marcel Ciolacu din Parlament: O pacaleala Asta este o ipocrizie fara margini (VIDEO)

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, si Eugen Tomac, presedintele PMP, au vorbit luni seara, in Talk B1, moderata de Tudor Musat, despre anuntul lui Marcel Ciolacu, conform caruia va demisiona din.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )