Libnet.ro
UNICEF

07:45

Standard Poor's mentine perspectiva stabila asupra ratingului BBB- al Romaniei

Hotnews Hotnews,
 Standard Poor

Agentia Standard Poor's a anuntat vineri seara ca mentine ratingul BBB- al Romaniei cu perspectiva stabila, comunicata initial la 1 martie dar amanata la cererea Ministerului Finantelor Publice. continuă pe Hotnews

Standard and Poor 's reconfirma rating-ul de perspectiva stabila al Romaniei

Agentia de rating Standard and Poor 's reconfirma rating-ul aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-/A-3 pentru datoria pe termen lung si scurt in moneda locala si valuta, precum si perspectiva stabila.

Standard Poors reconfirma rating-ul de perspectiva stabila al Romaniei

Agentia de rating Standard Poor039;s SP) reconfirma rating-ul aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-/A-3 pentru datoria pe termen lung si scurt in moneda locala si valuta, precum si perspectiva stabila, potrivit unui comunicat de.

Teodorovici, despre perspectiva stabila a SP: Confirma realitatea economica actuala a Romaniei

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, sustine ca mentinerea perspectivei stabile de catre Standard Poor's confirma realitatea economica actuala a Romaniei, scrie Mediafax.

Standard Poor's estimeaza deficitul bugetar al Romaniei din acest an la 3,3%

Agentia de rating Standard Poor's estimeaza deficitul bugetar al Romaniei din acest an la 3,3%, iar cel de anul viitor la 3,5%, peste tinta angajata de 3% din PIB, din cauza cheltuielilor cu salariile si cu pensiile, precum si cu alte cheltuieli bugetare, noteaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )