Libnet.ro
UNICEF

00:07

Stapanii cainilor sunt mai fericiti decat cei care au pisici ca animale de companie

Hotnews Hotnews,
 Stapanii cainilor sunt mai fericiti decat cei care au pisici ca animale de companie

Rezultatele unui studiu realizat de General Social Survey in 2018 arata ca in 6 din 10 case americane traieste cel putin un animal de companie. De asemenea, acest studiu dezvaluie cum animalele de companie influenteaza diversi factori sociali, precum fericirea individului, potrivit The Washington Post. continuă pe Hotnews

Danca: Romania se imprumuta de trei ori mai scump decat Franta. Dobanzile le platesc tot romanii

Ionel Danca, purtatorul de cuvant al PNL, sustine ca Romania se imprumuta la dobanzi de trei ori mai mari decat se imprumuta Franta, pentru ca noi ii avem pe Teodorovici si Valcov, un fel de Dorel si Terente, care au stricat economia si ingroapa finantele publice in asa hal incat au crescut riscul de tara si au urcat dobanzile la cer atat pentru Guvernul Romaniei cat si pentru populatia cu credite la banca.

DERAPAJ. intr-o postare pe Facebook, Andrei Caramitru a acuzat PSD de holocaustul Romaniei. Ulterior a revenit cu genocidul impotriva Romaniei: E mai rau decat ce am suferit in al doilea razboi mondial

Andrei Caramitru, consilier al sefului USR, Dan Barna, derapeaza din nou. intr-o postare pe Facebook, el a acuzat PSD ca este responsabil de holocaustul Romaniei, sustinand ca e mai rau decat ce am suferit in al doilea razboi mondial. Ulterior, el si-a editat postarea punand in sarcina social-democratilor genocidul impotriva Romaniei.

Tudorel Toader, replica pentru cei care cer reverificarea sa de catre CNSAS

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a avut o replica, tot pe Facebook, si pentru cei care cer reverificarea sa de catre CNSAS. intelegand faptul ca se solicita verificarea mea de catre CNSAS,.

Oamenii cu aceasta culoare de ochi sunt mai predispusi la depresiile de sezon

Conform oamenilor de stiinta oamenii cu ochii mai inchisi la culoare sunt mai predispusi la depresiile de sezozn. Acest lucru este cauzat de .

Cresterea economica de anul trecut, mult mai mica decat cea estimata de Guvern

Datele publicate luni de Institutul National de Statistica indica o crestere economica pe anul 2018 de numai 4,1 puncte procentuale, cu 1,4% mai mica decat cea estimata de Guvern, la momentul in care a fost construit bugetul pe anul trecut.

FABULOS: Vedeta PRO TV care are salariul MAI MARE decat Andreea Esca!

Cea mai tare stirista a tarii, al carei salariu a fost intotdeauna un mit, pare sa fie surclasata de nimeni alta decat Mihaela Radulescu, si eauna din cele mai iubite prezentatoare TV din Romania.

M-am culcat cu 20 de fantome pana acum si e mult mai bine decat cu un barbat obisnuit. Acuma una dintre fantome mi-a facut o propunere si mai provocatoare. Am spus Da pe loc

O femeie din Marea Britanie care pretinde ca a facut amor cu cel putin 20 de fantome a anuntat ca s-a logodit cu una. in decembrie, Amethyst Realm a declarat in emisiunea ITV This Morning ca si-a.

Accident grav langa Capitala. Sunt mai multe victime

Accident grav sambata dimineata langa Capitala. O persoana a murit si alte sase persoane au fost ranite dupa ce autoutilitara in care se aflau a intrat in doua tiruri parcate la iesirea din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )