Libnet.ro
UNICEF

01:05

Star din American Pie, tata pentru prima data

Antena3 Antena3,
Star din American Pie, tata pentru prima data

Vis implinit pentru un comic!. continuă pe Antena3

Un oras din Norvegia vede pentru prima data lumina soarelui tot timpul anului, cu ajutorul unor oglinzi uriase

Un oras din Norvegia va vedea, pentru prima data in istoria sa, lumina soarelui, intre lunile septembrie si martie. Orasul industrial Rjukan, situat la poalele unui munte, este privat de soare pe timpul iernii, umb.

Troica creditorilor internationali accepta pentru prima data reducerea unei taxe in Grecia

Grecia va reduce luna viitoare TVA pentru restaurante, baruri si cafenele, de la 23% la 13%, pentru a incuraja turismul, relateaza AFP. Aceasta este prima scadere a unei taxe acceptata de Comisia Europeana, Banca .

Pentru prima data in ISTORIE se intampla asta. Schimbarea uimitoare prin care va trece acest oras

Pe timp de iarna locuitorii orasului industrialn Rjukan din Norvegia traiesc in intuneric si asta din cauza masivului care le ia aproape toata lumina, si asa firava, din partea Soarelui. insa in acest an,.

Bursa a scazut pentru prima data in ultimele doua saptamani

Bursa de la Bucuresti a scazut marti cu 0,69%, dupa ce in precedentele opt sedinte a crescut cu peste 3,4%, insa cei mai multi investitori au ramas pe pozitii de asteptare, astfel ca lichiditatea a depasit cu greu 11 milioane lei, scrie Mediafax .

Inna a pozat pentru prima oara complet goala! Vezi fotografia incendiara!

Inna a pozat pentru prima oara in cariera ei gol-goluta! Senzuala bruneta s-a tavalit pe nisipul marii, iar apoi s-a lasat pozata in toata splendoarea, acoperindu-si, insa, partile intime cu mainile.

Lucrari facute fara cap: O strada din Suceava asfaltata prima data in ultimii 20 de ani a fost gaurita dupa doar cateva zile pentru montarea conductelor de apa

Strazile proaspat asfaltate si sparte din nou la cateva zile pentru lucrari edilitare au devenit un lucru frecvent intalnit in localitatile din Romania. O astfel de lucrare fara cap este relalatata joi de catre publicatia locala Monitroul de Suceava ce prezinta cazul unei stradute de cartier care a fost reasfaltata dupa 20 de ani si, la doar cateva zile dupa, a fost sparta pentru a se instala conducte noi de apa. Autoritatile locale recunosc ca situatia nu este normala si explica de ce s-au facut fac lucrarile in contratimp: Lucrarile de schimbare a conductelor sunt departe de grafic. Programul de reparatii stradale nu putea sa astepte pana cand vor incepe lucrarile de schimbare a conductei peste tot.

Ce gandesc parintii cand isi vad pentru prima data copilul abia nascut

Iubire, emotie, lacrimi de fericire, toate aceste stari pot fi experimentate de cei care devin parinti. Totusi, rezultatele unui sondaj realizat in Marea Britanie arata ca prima intalnire cu bebelusul poate fi dezamagitoare pentru multe dintre cupluri.

Star din Wolwerine a socat prin nuditate intr-un spa japonez

Star australian care arata incredibil a impresionat, putin cam prea mult, intr-un spa japonez, defiland.

Administratorul a doua mall-uri din Capitala este anchetat pentru piraterie software

Politistii fac sase perchezitii la sediul si punctele de lucru ale unei firme care are in administrare doua mall-uri din Capitala, reprezentantii societatii fiind suspectati de piraterie software, scrie Mediafax .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )