Libnet.ro
UNICEF

17:15

Star Wars, cel mai popular film al anului 2015 in Romania

Playtech Playtech,
Star Wars, cel mai popular film al anului 2015 in Romania

Dupa doar 20 de zile de la premiera din 18 decembrie 2015, STAR WARS: Trezirea Fortei a devenit filmul anului in Romania. Fara indoiala, cel mai nou episod din Star Wars, a fost cel mai de succes film al anului care a trecut. Toate recordurile inregistrate la nivel global nu aveau cum sa nu se []. continuă pe Playtech

Spotlight, despre abuzurile sexuale ale preotilor catolici, desemnat cel mai bun film al anului 2015. Topul complet VIDEO

Lungmetrajul Spotlight si-a consolidat pozitia de favorit in cursa pentru premiile Oscar, dupa ce a fost desemnat cel mai bun film al anului 2015 intr-un top realizat de editorii revistei Rolling Stone, scrie Mediafax.

Jorge Sampaoli, cel mai bun selectioner din 2015

Tehnicianul argentinian Jorge Sampaoli, care a castigat Copa America cu echipa nationala a statului Chile, a fost desemnat, miercuri, cel mai bun selectioner din 2015 de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului, informeaza site-ul oficial al IFFHS.

Star Wars: Trezirea fortei este filmul ANULUI in Romania

Star Wars: Trezirea fortei/ Star Wars: Episode VII - The Force Awakens a devenit filmul anului 2015.

Weekend de Oscar: productiile propuse la categoria Cel mai bun film strain pot fi vizionate la Cinema Union din Bucuresti

In acest weekend, inainte de anuntarea nominalizarilor la cea de-a 88-a editie a premiilor Oscar, sase dintre productiile propuse la categoria Cel mai bun film strain vor fi proiectate la Cinema Union din Bucuresti.

Star Wars 7 a devenit filmul anului 2015 in Romania: cati bani au dat romanii pentru a vedea noul capitol al seriei

Razboiul Stelelor: Trezirea fortei/ Star Wars: Episode VII - The Force Awakens a devenit filmul anului 2015 in Romania, dupa ce a inregistrat incasari de aproximativ 2,7 milioane de dolari peste 11,3 milioane de lei) si a fost vizionat de aproape 510. 000 de spectatori.

Star Wars VII - un film pentru fete?

Daca cititi acest articol, posibil sa va fi intrigat titlul. Chiar sa fie Star Wars un film pentru fete? Prima intuitie pe care o avem este ca filmele pentru fete sunt din specia celor cu iubiri, pantofi si, in cel mai fericit caz, cu inorogi. Cum de persista aceasta impresie este in sine o intrebare interesanta, dar ramane pentru alta data. Desigur, Star Wars VII este un film pentru fete - adica si pentru fete.

Noul Star Wars a intrat in istoria cinematografiei

Noul Star Wars: The Force Awakens a devenit cel mai bine vandut film din istoria cinematografiei americane, detronand Avatar-ul lui James Cameron, cu incasari de 760,6 de milioane de dolari pe pietele din SUA si.

Cati bani au primit actorii pentru interpretarile din noul Star Wars: Harrison Ford, de 50 de ori mai mult decat unii dintre colegii sai

Noul film din seria Star Wars a doborat record dupa record, avand incasari globale de peste 1,5 miliarde de dolari, ceea ce e un lucru bun avand in vedere ca salariile actorilor nu au fost deloc modeste. Cati bani au primit protagonistii din Trezirea Fortei pentru a se alatura unei galaxii foarte, foarte indepartate?.

Noul Star Wars a doborat oficial recordul detinut de Avatar la box office-ul nord-american

Razboiul Stelelor: Trezirea Fortei/ Star Wars: The Force Awakens a surclasat SF-ul Avatar, devenind astfel filmul cu cele mai mari incasari din istoria box office-ului nord-american, potrivit reprezentantilor studiourilor cinematografice Walt Disney.

Locuri spectaculoase in care a fost filmata seria Star Wars si pe care le puteti vizita FOTO

Universul Star Wars exista chiar pe Pamant, locurile alese pentru a transpune fanii si spectatorii in lupta dintre bine si rau fiind atent alese. Iata mai jos o parte dintre locurile in care George Lucas a scris istorie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )