Libnet.ro
UNICEF

21:45

Star Wars: Ultimul Jedi a strans in primul weekend incasari la nivel mondial de 450 mil. dolari

Hotnews Hotnews,
 Star Wars: Ultimul Jedi a strans in primul weekend incasari la nivel mondial de 450 mil. dolari

Lungmetrajul Star Wars: The Last Jedi, regizat de Rian Johnson, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, dupa ce a generat incasari de peste 220 de milioane de dolari, iar doua animatii - Ferdinand si Coco - completeaza top 3. Filmul cu Mark Hamill, Carrie Fisher, John Boyega, Lupita Nyong'o, Kelly Marie Tran, Laura Dern si Benicio Del Toro a incasat 220,04 milioane de dolari pe continentul nord-american, potrivit boxofficemojo. com, citat de news. ro. continuă pe Hotnews

Star Wars The Last Jedi se mandreste cu incasari record

Star Wars este una dintre cele mai mediatizate francize din toate timpurile, iar Star Wars The Last Jedi se pare ca a atras un numar record de fani. in 2017, au fost lansate foarte multe filme bune si foarte bune. Multe dintre ele s-au bucurat de incasari spectaculoase, mai ales cele din universul cinematic Marvel.

Star Wars: The Last Jedi va rula si in spatiu special pentru astronauti

Star Wars este cel mai asteptat film al anului, dar nu doar cei de pe Pamant il asteapta cu sufletul la gura, ci si astronautii de pe Statia Spatiala Internationala. Star Wars: The Last Jedi apare in cinematografele din intreaga lume, dar NASA confirma ca nu doar cei de pe Pamant se vor bucura de [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2551 seconds )