Libnet.ro
UNICEF

14:45

Starbucks isi inchide, pe 29 mai, toate cafenelele din SUA - VIDEO

Antena3 Antena3,
Starbucks isi inchide, pe 29 mai, toate cafenelele din SUA - VIDEO

Starbucks a anuntat ca va inchide toate cafenelele din SUA pe 29 mai 2018 pentru a-si instrui personalul impotriva discriminarii rasiale. Peste 8. 000 de cafenele Starbucks din Statele Unite vor fi. continuă pe Antena3

SUA: Starbucks si va nchide toate cafenelele n ziua de 29 mai, pentru o instruire cu angajatii pe tema rasismului

Lantul de cafenele Starbucks a anuntat marti inchiderea tuturor unitatilor sale din Statele Unite in dupa-amiaza zilei de 29 mai, pentru a face cu angajatii o instruire pe tema rasismului, dupa un val de indignare publica generat de arestarea a doi barbati de culoare intr-unul din localurile sale, relateaza AFP.

Volvo XC90 este cea mai sigura masina din Marea Britanie. Niciun accident mortal inregistrat in ultimii 16 ani

Laboratorul independent Thatcham Research a declarat, pe baza unor date obtinute pe sosea, Volvo-ul XC90 ca fiind cea mai sigura masina din Marea Britanie. In cei 16 ani de cand acest model este pe piata, niciun sofer si niciun pasager nu si-au pierdut viata la bordul sau.

Volvo XC90, cea mai sigura masina din lume: Singurul autoturism din lume in care NU a murit nicio persoana

Titlul de cea mai sigura masina din lume a fost acordat modelului Volvo XC90. Volvo XC90 este singurul autoturism din lume in care nu au fost inregistrate decese in caz de accident, dupa cum sustine.

Inspectorii antifrauda au sanctionat cu 1,2 milioane lei mai multe firme din domeniul alimentatiei publice

Inspectorii directiei Antifrauda Fiscala din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) au aplicat sactiuni totale de 1,2 milioane mai multor firme din domeniul alimentatiei publice, a anuntat astazi institutia.

Cine sunt Artistul Anului si cele mai bune voci din Romania

Luni seara a avut loc editia din acest an a galei Premiilor Muzicale Radio Romania Actualitati. Iata cine a fost desemnat Artistul Anului si cele mai bune voci din Romania.

Postul de radio Europa FM a fost vandut: Suma record pentru care proprietarul de la Sparta Praga a achizitionat mai multe radiouri din Europa de est

Postul de radio Europa FM a fost vandut. Grupul francez Lagardere ca a vandut mai multe radiouri din Romania, Cehia, Polonia si Slovacia, obtinand 73 de milioane de euro in urma tranzactiei, informeaza.

Pretul aluminiului a atins cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani si jumatate, din cauza sanctiunilor impuse de SUA grupului rus Rusal

Pretul aluminiului a atins luni, la Londra, cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani si jumatate, continuand cresterea record inregistrata saptamana trecuta.

Statele Unite: Starbucks a luat o masura radicala. isi va inchide cafenelele pentru cateva ore si isi va instrui angajatii contra rasismului. Motivul deciziei

Atrasa intr-un scandal cu iz rasist, conducerea Starbucks a luat o masura radicala. Toate unitatile din Statele Unite ale acestui lant de cafenele isi vor intrerupe activitatea pentru cateva ore intr-o zi, iar angajatii lor vor primi instructiuni pentru combaterea rasismului.

O prestigioasa revista a desemnat cel mai frumos om din lume

Cantareata americana Pink este cea care a primit anul acesta titlul de cel mai frumos om din lume din partea People, pentru ca este un model de viata care imbina onestitatea si increderea, a anuntat.

Stiai? Care e originea numelor celor mai importante judete din Romania

Romania este impartita in 41 de judete din anul 1968 de cand s-a trecut de la impartirea pe regiuni si raioane. Celor 41 de judete li se adauga municipiul Bucuresti, care este resedinta judelului Ilfov.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2051 seconds )