Libnet.ro
UNICEF

12:00

Stare de alerta pe aeroportul din Amsterdam: Un barbat a fost impuscat (VIDEO)

B1 B1,
Stare de alerta pe aeroportul din Amsterdam: Un barbat a fost impuscat (VIDEO)

Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost evacuat partial vineri dupa-amiaza, dupa ce un barbat inarmat cu un cutit a creat panica pe aeroport, scrie RTL. Fortele de ordine au reusit sa depisteze. continuă pe B1

Stare de alerta pe aeroportul din Amsterdam: Un barbat a fost impuscat

Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost evacuat partial vineri dupa-amiaza, dupa ce un barbat inarmat cu un cutit a creat panica pe aeroport, scrie RTL. Fortele de ordine au reusit sa depisteze.

Alerta pe aeroportul din Amsterdam! Un barbat a fost impuscat de politia militara dupa ce a amenintat multimea cu un cutit

Politia militara olandeza a deschis focul vineri asupra unui barbat care ameninta multimea cu un cutit pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam, scrie AFP.

Alerta pe aeroportul din Amsterdam. Politia a deschis focul

Politia militara din Olanda a deschis focul vineri asupra unui barbat inarmat cu un cutit la Aeroportul Amsterdam-Schiphol. Situatia este acum sigura, a informat politia pe Twitter. Un.

Olanda: Un barbat inarmat cu un cutit a fost impuscat pe aeroportul Schiphol

Politia olandeza a spus vineri ca a impuscat un barbat inarmat cu un cutit pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, determinand autoritatile sa elibereze cladirea, relateaza Reuters.

Cine este politistul care a oprit cu focuri de arma un braconier. Agentul a fost impuscat de un alt vanator, prins la braconaj in padure

Un barbat banuit de braconaj cinegetic a fost oprit cu focuri de arma de politisti. Agentul care a efectuat focurile de avertisment este acelasi care, in urma cu patru luni, a fost ranit in urma unei misiuni asemanatoare.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )