Libnet.ro
UNICEF

07:00

Stare de alerta. Cate persoane pot participa la o petrecere intr-un apartament. Anuntul facut de ministrul de Interne, Marcel Vela (VIDEO)

B1 B1,
Stare de alerta. Cate persoane pot participa la o petrecere intr-un apartament. Anuntul facut de ministrul de Interne, Marcel Vela (VIDEO)

Romania a trecut, din 15 mai, din starea de urgenta in stare de alerta. Pentru a putea limita raspandirea noului coronavirus, auoritatile au pastrat o parte dintre restrictii si a impus si unele noi, cum ar. continuă pe B1

Digi24: Cate persoane pot participa la o petrecere intr-un apartament, in perioada starii de alerta. Explicatiile ministrului Vela

Ministrul Internelor Marcel Vela a precizat, intr-un video pe Facebook, ca numarul maxim de persoane care pot fi invitate la o aniversare sau o onomastica, daca evenimentul este organizat intr-un apartament, este de 8. Pentru evenimente care implica.

Cate persoane pot participa la o petrecere intr-un apartament, pe perioada starii de alerta

Ministrul Internelor Maracel Vela a precizat, intr-un video pe Facebook, ca numarul maxim de persoane care pot fi invitate la o aniversare sau o onomastica, daca evenimentul este organizat intr-un apartament, este de 8.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )