Libnet.ro
UNICEF

14:30

Stare de alerta! INCENDIU intr-un mall din Ramnicu Valcea: Sute de persoane EVACUATE

B1 B1,
Stare de alerta! INCENDIU intr-un mall din Ramnicu Valcea: Sute de persoane EVACUATE

Peste 300 de persoane au fost evacuate duminica dupa-amiaza dintr-un mall din municipiul Ramnicu Valcea, dupa ce a izbucnit un incendiu la un tablou electric al cladirii. Persoanele aflate in spatiile din. continuă pe B1

Incendiu intr-un mall din Ramnicu Valcea: Peste 300 de persoane au fost evacuate

Peste 300 de persoane au fost evacuate duminica dupa-amiaza dintr-un mall din municipiul Ramnicu Valcea, dupa ce a izbucnit un incendiu la un tablou electric al cladirii, potrivit reprezentantilor Inspectoratului.

VIDEO Incendiu la Shopping City in Ramnicu Valcea. 300 de persoane, evacuate

Un incendiu a izbucnit duminica-seara, 6 mai, la Mall-ul Shopping City din Ramnicu Valcea. Un tablou electric aflat pe partea exterioara a luat foc, 300 de persoane aflate in zonele din apropiere fiind evacuate.

Adolescenta de la casa de copii, banuita ca a incendiat centrul si casa parintilor de trei ori intr-o luna

Centrul de Plasament Ana din Ramnicu Valcea a luat foc de doua ori in trei zile. Prima data, pe 28 aprilie, cand, din cauza unui aparat de intins parul, uitat in priza, s-a aprins lejeria patului si s-au afumat peretii. Luni, 30 aprile, pompierii au foc chemati sa stinga un nou incendiu la centrul de plasament, in aceeasi camera, locuita de o adolescenta de 16 ani data in grija statului.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )