Libnet.ro
UNICEF

09:30

in ce stare sunt acum cainii Cristinei Topescu. Cine i-a preluat dupa moartea jurnalistei

Playtech Playtech,
in ce stare sunt acum cainii Cristinei Topescu. Cine i-a preluat dupa moartea jurnalistei

Dragostea pentru animale a Cristinei Topescu nu avea margini. Salva, alina doruri, hranea si mangaia suflete lasate in strada, ranite si uitate. in ce stare sunt acum cainii jurnalistei si in grija cui au ajuns dupa moartea sa? in ce stare sunt acum cainii Cristinei Topescu si cine i-a preluat dupa moartea sa? Cristina Topescu . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu cainii Cristinei Topescu dupa moartea jurnalistei

Dupa ce jurnalista Cristina Topescu a murit la varsta de 59 de ani, presedintele unei asociatii non-profit pentru animale a dezvaluit ce se va intampla cu cei patru caini ramasi acum fara stapan. Acesta a facut declaratii despre dorintele prezentatoarei TV referitoare la cele sase animale de companie pe care le avea, in caz ca i se intampla ceva.

Ce s-a intamplat de fapt cu cainii Cristinei Topescu? Cum au reusit sa supravietuiasca, in timp ce vedeta era moarta in casa

Cristina Topescu s-a stins din viata la varsta de 59 de ani. Vedeta a fost gasita in casa, fara viata, dupa zile intregi de cand nu mai daduse niciun semn.

Cat de celebra a fost familia Cristinei Topescu. Cine au fost bunicii sai si unde au locuit acestia

Dragostea pentru cai l-a facut celebru. Este vorba despre Felix Topescu, bunicul vedetei TV care a fost gasita decedata in propria locuinta pe 12 ianuarie. Putina lume stie insa ca bunicul Cristinei Topescu, un talentat calaret roman, s-a nascut la Calarasi, pe 14 martie 1906, intr-o familie de dascali. Bunica prezentatoarei TV, Erato, avea origini italiene si a fost director de scoala la Calarasi.

Mircea Badea, in stare de soc dupa moartea Cristinei Topescu. Ce gest a facut fosta prezentatoare pentru el si Mihai Gadea

Mircea Badea este in stare de soc dupa moartea colegei sale Cristina Topescu. Ce gest a facut prezentatoarea pentru el si Mihai Gadea? Ea ne-a dat sansa sa ne implicam intr-o situatie. Mircea Badea, in stare de soc dupa moartea Cristinei Topescu Realizatorul emisiunii in gura presei a vorbit despre Cristina Topescu, una dintre vocile .

EXCLUSIV Vecinii i-au facut peste 20 de plangeri la Politie Cristinei Topescu. Motivul pentru care au pornit un razboi cu jurnalista

Jurnalista Cristina Topescu a fost gasita fara suflare, in casa sa. Descoperita intr-o stare de putrefactie, motiv pentru care nu a putut fi realizata o expertiza medico-legala, s-a stins fiind inconjurata de cainii sai. A avut o viata si un sfarsit demn de poveste, dar nu si de mila, caci a trait demn. Nu i-a .

Cine este mama Cristinei Topescu. Unde locuieste acum si ce a decis dupa moartea fiicei ei

Cristina Topescu s-a stins cu aproximativ trei saptamani in urma, spre socul celor care au cunoscut-o pe indragita prezentatoare TV. Autoritatile au confirmat ca trupul neinsufletit al acesteia a fost gasit duminica, pe 12 ianuarie. La insistentele unei vecine, care a sunat la 112, a fost descoperit ca jurnalista se afla in casa si ar .

Mesaje coplesitoare dupa moartea Cristinei Topescu. Apropiatii ei sunt inca in stare de soc - VIDEO

Apropiatii Cristinei Topescu sunt inca in stare de soc. Medicul Monica Pop spune ca nu a simtit ca ceva este in neregula, pentru ca s-a mai intamplat ca jurnalista sa nu raspunda la telefon. Horatiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sanatatii, unde Cristina Topescu era consilier, a transmis un mesaj emotionant. Extrem de afectat de disparitia prematura a Cristinei Topescu a fost si europarlamentarul Rares Bogdan care a vorbit despre bunatatea pe care ea o genera.

Ce scrie in certificatul de nastere al Cristinei Topescu. Adevaratul nume al jurnalistei

Cristina Topescu a murit la numai 59 de ani. Fosta jurnalista a fost gasita decedata duminica, 12 ianuarie 2019, inconjurata de cainii sai. Se crede ca jurnalista ar fi murit anul trecut, dat fiind faptul ca medicii legisti nu pot sa spuna cu exactitate ora si data decesului. Ce scrie in certificatul de nastere al .

Cine au fost bunicii Cristinei Topescu. Cum a devenit celebra familia ei inca din perioada interbelica

Familia Topescu, celebra inca din perioada interbelica. Cine au fost bunicii jurnalistei decedata pe 12 ianuarie. Un talentat calaret roman si o ea cu origini italiene, fost director de scoala la Calarasi. Cine au fost bunicii Cristinei Topescu? Felix Topescu, bunicul fostei prezentatoare de televiziune, a fost un talentat calaret roman, nascut la Calarasi, pe .

Stefan Banica Jr., criticat dur de Costin Marculescu dupa moartea Cristinei Topescu. A batut-o de zeci de ori

Cristina Topescu, fiica fostului comentator sportiv Cristian Topescu, o jurnalista importanta in Romania, a murit la varsta de 59 de ani. Acum, dupa tragedie, multi au inceput sa dezgroape lucruri din trecutul jurnalistei. Unele dintre ele, din pacate, nu sunt dintre cele mai bune. Stefan Banica Jr. , criticat dur de Costin Marculescu dupa moartea Cristinei .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3391 seconds )