Libnet.ro
UNICEF

16:30

Starea actritei Draga Olteanu Matei este in continuare grava. Medic: Este extrem de fragila

B1 B1,
Starea actritei Draga Olteanu Matei este in continuare grava. Medic: Este extrem de fragila

ActritaDraga Olteanu Matei este in continuare, in stare grava, pe sectia deTerapie Intensiva, la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi. Medicul sef al UPU-SMURD, prof. dr. Diana Cimpoesu, a. continuă pe B1

Medic: Rezultatul testului Covid-19 al actritei Draga Olteanu Matei este negativ Artista, in continuare sub terapie intensiva

Rezultatul testului pentru Covid-19 al actritei Draga Olteanu Matei este negativ, a declarat sambata pentru News. ro sefa UPU SMURD Iasi, Diana Cimpoesu. Artista, in varsta de 87 de ani, este internata la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, dupa ce a suferit o hemoragie digestiva superioara.

Care este rezultatul testului pentru COVID-19 al actritei Draga Olteanu Matei

Rezultatul testului pentru COVID-19 al actritei Draga Olteanu Matei este negativ, a declarat sambata pentru News. ro sefa UPU SMURD Iasi prof. univ. dr. Diana Cimpoesu. Artista, in varsta de 87 de ani, este internata la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, dupa ce a suferit o hemoragie digestiva superioara.

Rezultatul testului pentru COVID-19 al actritei Draga Olteanu Matei este negativ

Artista, in varsta de 87 de ani, este internata la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, dupa ce a suf.

Draga Olteanu Matei, in continuare in stare grava, la ATI. Medic: Este extrem de fragila

Starea actritei Draga Olteanu Matei este in continuare grava, ea fiind internata la Terapie Intensiva, la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi. Medicii care o ingrijesc spun ca pacienta este extrem de fragila si necesita mentinerea functiilor vitale.

UPDATE Iasi: Draga Olteanu Matei este constienta si comunica cu echipa medicala Actrita a fost dusa la spital in stare de coma

Actrita Draga Olteanu Matei a ajuns, vineri seara, in stare grava, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Sfantul Spiridon, din Iasi, potrivit Mediafax. Potrivit Dianei Cimpoesu, medic sef UPU SMURD Iasi, Draga OIteanu Matei este in coma, cu hemoragie digestiva. UPDATE Actrita Draga Olteanu Matei este constienta si comunica cu echipa medicala de la ATI din cadrul Clinicii de Gastroenterologie si Hepatologie a Spitalului Sf. Spiridon, a declarat vineri seara coordonatorul UPU-SMURD Iasi, Diana Cimpoesu.

Draga Olteanu Matei, in stare grava, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Sf. Spiridon

Celebra actrita Draga Olteanu Matei a ajuns vineri seara, in stare grava, la Unitatea de Primiri Urg.

Medic: Actrita Draga Olteanu Matei este in stare critica, intubata la ATI, dar stabila

Marea actrita Draga Olteanu Matei este in stare critica, intubata, la Terapie Intensiva, in carul sectiei Gastroenterologie si Hepatologie din cadrul Spitalului Sf. Spiridon Iasi. Medicii spun ca au reusit sa o stabilizeze si urmatoarea perioada este foarte importanta.

Draga Olteanu Matei, in stare grava la spital. Ce diagnostic i-au pus medicii

Actrita Draga Olteanu Matei a fost adusa la spital, in Iasi. indragita artista se afla in stare deosebit de grava, iar medicii au demarat toate procedurile. UPDATE: Draga Olteanu Matei este constienta si coopereaza cu medicii. Conform primelor investigatii, indragita actrita a avut o hemoragie digestiva superioara, iar medicii au demarat imediat toate procedurile necesare.

Care este starea de sanatate a actritei Draga Olteanu Matei, internata la Iasi. Detalii de la medicii care o ingrijesc

Actrita Draga Olteanu Matei se afla internata la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic de Urgenta Sfantul Spiridon din Iasi.

Cauza hemoragiei digestive suferite de actrita Draga Olteanu Matei: Cel mai probabil, tratamentul anticoagulant pentru o afectiune cardiovasculara

Sefa UPU SMURD Iasi Diana Cimpoesu a declarat ca cea mai probabila cauza a hemoragiei digestive superioare suferite de actrita Draga Olteanu Matei, in varsta de 87 de ani, a fost tratamentul anticoagulant pe care il are de mai mult timp pentur o afectiune cardiovasculara. Ea a adaugat ca actritei i-a fost efectuat testul pentru COVID-19 si sunt asteptate rezultatele in cursul zilei de sambata.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )