Libnet.ro
UNICEF

22:15

Starea drumurilor dupa codul rosu de ninsoare si viscol. Situatia traficului la ora 11.40

Antena3 Antena3,
Starea drumurilor dupa codul rosu de ninsoare si viscol. Situatia traficului la ora 11.40

Circulatia rutiera a fost inchisa pe Autostrada Bucuresti - Constanta din cauza vremii nefavorabile, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), in timp ce peste 15 sectoare de drum national sunt inchise ori restrictionate circulatiei rutiere. continuă pe Antena3

Starea drumurilor dupa codul rosu de ninsoare si viscol. Situatia traficului la ora 16.00

Circulatia rutiera a fost inchisa pe Autostrada Bucuresti - Constanta din cauza vremii nefavorabile, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), in timp ce mai multe sectoare de drum national sunt inchise ori restrictionate circulatiei rutiere.

Autostrada Soarelui, redeschisa circulatiei dupa codul rosu de viscol

Autoritatile au anuntat, astazi, ca traficul rutier pe Autostrada Soarelui A2) a fost redeschis circulatiei, dupa ce, autostrada a fost inchisa, noaptea trecuta, din cauza codului rosu de viscol.

FOTO Peste 650 de persoane, salvate dupa ce 70 de autovehicule au ramas blocate in nameti. Cum arata Baraganul dupa Codul rosu de viscol

Calarasiul este unul dintre cele mai afectate judete de viscolul puternic. Si la aceasta ora, drumurile raman inchise pana in jurul orelor 15. Autoritatile fac in continuare apel la cetateni sa nu se aventureze sa paraseasca localitatea, vizibilitatea fiind zero.

VIDEO Viscol puternic in zona Padina din Muntii Bucegi. Codul rosu a intrat in vigoare

Codul rosu prognozat de ANM pentru zona Padina din Muntii Bucegi a intrat in vigoare. Viscolul puternic a pus stapanire peste tot tinutul inalt.

Viscolul paralizeaza Romania. Starea drumurilor din tara. Ce trenuri sunt anulate

Nametile au speriat pe toata lumea, inclusiv pe autoritati, care nici anul acesta nu au utilaje destule de deszapezire. Cum este starea drumurilor din tara si ce trenuri sunt anulate? Iarna 2020: Care este starea drumurilor din Romania? Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca situatia traficului se prezinta destul de tragic.

Codul rosu de vreme rea inchide toate scolile din judetul Buzau

Codul rosu de vreme rea emis de Administratia Nationala de Meteorologie a facut ca autoritatile din Buzau sa decida inchiderea scolilor pentru ziua de joi, 6 februarie.

Cod rosu de viscol si ninsoare. Ce zone vor fi afectate de rafale de 120 kmora si ce se intampla in Capitala

ANM face un anunt de ultima ora cu cod rosu de viscol si ninsoare! Ce zone vor fi afectate cu rafale de 120 km pe ora? Cum ne va surprinde vremea in Capitala? Cod rosu de viscol si ninsoare ANM Administratia Nationala de Meteorologie) emite astazi noi alerte de vreme severa in Romania. Codul rosu .

VREMEA. Cod rosu de viscol si vant in zona montana din noua judete. Ninsori vor fi si in Capitala

Meteorologii au anuntat o avertizare cod rosu de viscol si vant in zona montana din noua judete, in vigoare de miercuri seara pana joi dimineata. Pentru Capitala au anuntat cod portocaliu de vant si ninsoare.

Codul rosu face prapad: 17 localitati fara energie electrica, acoperisuri smulse de vant, copaci pusi la pamant

Din cauza vantului puternic, 17 localitati din judetul Ialomita sunt fara curent electric, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. Peste 11. 000 de abonati sunt in bezna, dupa ce 9 linii de inalta tensiune au fost avaeriate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )