Libnet.ro
UNICEF

15:00

Starea lui Andrei Galut, solistul Goodbye to Gravity, stabila. Artistul va fi operat luni in Olanda

Adevărul Adevărul,
Starea lui Andrei Galut, solistul Goodbye to Gravity, stabila. Artistul va fi operat luni in Olanda

Starea lui Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, care este internat in Spitalul Crucii Rosii din Beverwijk, Olanda, dupa ce a fost ranit grav in incendiul din clubul Colectiv, este stabila, acesta urmand sa fie operat, luni, potrivit unui anunt al familiei sale. continuă pe Adevărul

Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, a fost transferat la un spital din Olanda. Familia sa a anuntat pe Facebook ca a ajuns acolo cu bine

Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, este unul dintre cei opt raniti in incendiul din clubul Colectiv care au fost transferati azi in spitalele din Olanda. Familia acestuia a anuntat cu putin timp in urma, pe Facebook, ca Andrei a ajuns cu bine, consemneaza Mediafax.

Dramatic! Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, si-a pierdut vocea in incendiu

A iubit cu pasiune muzica si ea i-a adus si cel mai frumos vis, dar si cel mai mare cosmar. Visul lui Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, s-ar putea stinge pentru totdeauna, odata cu incendiul din clubul Colectiv.

Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, va fi operat maine

Starea lui Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, care este internat in Spitalul Crucii Rosii din Beverwijk, Olanda, dupa ce a fost ranit grav in incendiul din clubul Colectiv, este stabila, acesta.

Solistul trupei Goodbye to Gravity nu va mai putea canta

Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, se recupereaza in prezent dupa groaznicul incident din clubul Colectiv. Din pacate, el nu va mai putea canta niciodata. Iata din ce motiv.

Solistul trupei Goodbye to Gravity este constient si intreaba daca sunt in viata colegii lui

Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, se afla in stare grava in spital, sub ventilatie artificiala, dupa ce a fost ars pe 50% din suprafata corpului dar si pe caile respiratorii. In momentele de luciditate, artistul a intrebat de colegii lui. Iata ce i-au raspuns apropiatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )