Libnet.ro
UNICEF

13:00

Starea de sanatate a Angelei Merkel este tot mai ingrijoratoare. Noi imagini socante cu cancelarul german - VIDEO

Antena3 Antena3,
Starea de sanatate a Angelei Merkel este tot mai ingrijoratoare. Noi imagini socante cu cancelarul german - VIDEO

Starea de sanatate a Angelei Merkel este tot mai ingrijoratoare. Cancelarul german a suferit o noua criza de tremurat la un eveniment in Berlin. in imagini se vede cum este cuprinsa de un tremurat. continuă pe Antena3

JOCURILE OLIMPICE Performanta trista, echipa refugiatilor, tot mai mare

Sportivii ramasi fara tara, din diverse motive - mai mult sau mai putin personale, sunt tot mai multi, de la un an la altul. Echipa refugiatilor care va participa la Jocurile Olimpice din 2020, de la Tokyo, va fi mai mare decat cea care a concurat la editia din 2016 a JO, la Rio de Janeiro, a anuntat CIO.

Cine este cel mai bogat bugetar din Romania. Are salariul dublu fata de Klaus Iohannis

Narcis Neaga, seful Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) din 7 mai 2018, fost consilier personal al ministrului Transporturilor, si-a publicat veniturile integrale pe care le-a realizat anul precedent, fiind presat de presa, dupa ce in prima instanta prezentase o declaratie in care erau acoperite cu marker negru principalele castiguri. Narcis Neaga, seful .

Care este cea mai mare greseala pe care Bill Gates considera ca a facut-o in business: l-a costat 400 de miliarde de dolari

Bill Gates, fondatorul gigantului de tehnologie Microsoft, ce este evaluat in acest moment la 1,05 trilioane de dolari, a vorbit despre ceea ce el considera ca fiind cea mai mare greseala pe care a facut-o in business.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )