Libnet.ro
UNICEF

12:00

Staretul Manastirii Stanisoara a murit din cauza Covid-19. De unde a luat boala parintele Arhimandrit

Hotnews Hotnews,
 Staretul Manastirii Stanisoara a murit din cauza Covid-19. De unde a luat boala parintele Arhimandrit

Parintele Arhimandrit Laurentiu Popa, staretul Manastirii Stanisoara, a murit din cauza COVID-19. Acesta s-a infectat cu noul coronavirus in timpul unei reuniuni la Manastirea Cozia si a fost transferat la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Staretul Manastirii Stanisoara, rapus de COVID. Preotul s-a infectat la o reuniune de la Manastirea Cozia

Staretul Manastirii Stanisoara, infectat cu coronavirus, a murit la Institutul Matei Bals din Capitala, unde era internat, dupa ce a contractat virusul in timpul unei reuniuni la Manastirea Cozia.

Veste trista pentru milioane de credinciosi. Staretul Manastirii Stanisoara, Laurentiu Popa, a fost rapus de COVID-19. De unde a contactat virusul

Vesti triste vin din partea Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, acolo unde s-a stins din viata un alt reprezentant al Bisericii Ortodoxe Romane. La scurt timp dupa iPS Pimen, staretul Manastirii Stanisoara, din judetul Valcea, Laurentiu Popa, a fost rapus de infectia cu COVID-19. Cand au aparut primele simptome Parintele staret avea 66 de .

A doua fata bisericeasca rapusa de COVID-19. Dupa Arhiepiscopul Pimen si Staretul Manastirii Stanisoara a pierdut lupta cu nemilosul coronavirus

In dimineata zilei de 11 august, parintele Laurentiu Popa, staretul Manastirii Stanisoara din judetul Valcea a murit, pierzand lupta cu noul coronavirus. Parintele staret a fost confirmat pozitiv cu.

Staretul unei manastiri renumite, ucenic al parintilor Cleopa si Paisie, a murit din cauza COVID-19, la o zi dupa alt vietuitor

Doua manastiri seculare din Valcea au fost inchise din cauza noului coronavirus. Staretul uneia dintre ele a fost rapus de COVID- 19.

EXCLUSIV Drama lui Marian Ionescu. Traieste un adevarat calvar din cauza fiului care se drogheaza

Solistul trupei Directia 5 a ajuns in pragul disperarii si nu stie ce sa mai faca pentru a-si scapa fiul de patima drogurilor. Marian si-a internat fiul la dezintoxiare, insa fara succes. EXCLUSIV Marian Ionescu traieste un adevarat cosmar din cauza fiului care se drogheaza Un nou scandal cu droguri in lumea mondena a Capitalei.

Dizolvarea parlamentului neozeelandez a fost amanata din cauza noilor cazuri de coronavirus

Noua Zeelanda a amanat astazi dizolvarea parlamentului inaintea viitoarelor alegeri, in timp ce in cel mai mare oras al tarii au fost impuse masuri stricte de izolare din cauza unor noi cazuri de coronavirus.

Meci de Champions League anulat din cauza covid!

Pandemia de coronavirus loveste din nou in sport si o partida din Champions League a fost anulata din cauza aparitiei a doua cazuri de infestare cu noul virus gripal.

Cristi Puiu, atac la CTP din cauza mastilor: Sa ajunga el sa ma scuipe, sa vorbeasca in felul asta

Zilele acestea a avut loc unul din importantele evenimente concurs din lumea cimenatografiei autohtone, este forba de festivalul de film TIFF. Printr participantii la eveniment a fost si regizorul Cristi Puiu care, inaintea proiectiei filmului sau, a avut un discurs populist impotriva purtarii mastilor de protectie. Schimb de replici dure intre Cristi Pui si CTP .

Cu politia la panda pentru a prinde cucuriguuuu: Un italian in varsta de 83 de ani, amendat din cauza cantecului cocosului

Un pensionar din Italia a fost amendat din cauza cocosului sau care continua sa trezeasca vecinii la 4. 30 dimineata, relateaza The Guardian.

Huawei va opri productia cipurilor flagship Kirin, din cauza presiunilor americane asupra operatiunilor sale

Huawei Technologies va opri luna viitoare productia cipurilor flagship Kirin, din cauza impactului presiunilor americane asupra operatiunilor sale, potrivit revistei financiare Caixin, transmite Reuters, citat de news. ro. Presiunile Statelor Unite asupra furnizorilor Huawei a facut imposibil pentru ca divizia de cipuri a grupului chinez, HiSilicon, sa continue fabricarea cipurilor, care sunt componente esentiale pentru telefoanele mobile, a afirmat Richard Yu, CEO al diviziei de produse de consum a Huawei, la lansarea noului telefon Mate 40.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )