Libnet.ro
UNICEF

01:05

Start Up Nation 2017: Banca Transilvania a aprobat cele mai multe credite-punte pentru antreprenori (oficial)

Hotnews Hotnews,
 Start Up Nation 2017: Banca Transilvania a aprobat cele mai multe credite-punte pentru antreprenori (oficial)

Banca Transilvania a aprobat cele mai multe credite-punte antreprenorilor care s-au calificat la ajutoarele nerambursabile de la stat de maximum 200. 000 de lei prin parogramul Start Up Nation 2017, potrivit informatiilor oficiale comunicate, miercuri, de ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat. continuă pe Hotnews

Reuters: Incercarile social-democratilor de a schimba legile justitiei s-au desfasurat pe tot parcursul anului 2017, intr-unul din cele mai corupte state din Uniunea Europeana

Mii de romani au protestat duminica, pe o vreme extrem de rece si neprietenoasa, in toata tara, impotriva incercarilor din partea social-democratilor de a revizui sistemul judiciar, informeaza Reuters.

Banca Transilvania va lansa BT Pay: Aplicatia care iti va transforma smartphone-ul intr-un portofel electronic

Banca Transilvania a finalizat procesul de dezvoltare a aplicatiei mobile BT Pay, aceasta fiind acum in faza-pilot, urmand ca lansarea sa aiba loc la finalul lunii ianuarie 2018, conform unui comunicat de presa emis de catre banca.

Cele mai aberante superstitii ale romanilor. De ce erau deschise usile casei celor care zaceau pe patul de moarte

Viata spirituala a romanilor a fost dominata de nenumarate credinte si superstitii, care de-a lungul timpului au atras mirarea calatorilor straini. Superstitiile amestecate cu franturi din invataturile religioase ale Bisericii explicau cele mai necazurile, norocul, bolile si moartea.

Fondul Proprietatea, reactie dura despre mutilarea legislatiei privind guvernarea corporativa: Un nou val de baieti destepti, prieteni ai coalitiei de guvernare, va ajunge sa controleze unele dintre cele mai valoroase companii de stat

Fondul Proprietatea se arata ingrijorat de modul in care coalitia guvernamentala se afla pe o cale clara de a ingropa legislatia privind guvernanta corporativa, se arata intr-un punct de vedere transmis redactiei. Daca acest proces legislativ va continua fara intrerupere, un nou val de baieti destepti, prieteni ai coalitiei de guvernare, va ajunge sa controleze unele dintre cele mai valoroase companii de stat din tara, mai transmite Fondul Proprietatea.

Efectele singuratatii asupra oamenilor. Cele mai singure persoane sunt casatorite si sunt inconjurate de numerosi oameni

Dupa numeroase studii, oamenii de stiinta au constatat ca adultii in varsta nu sunt neaparat cei mai singuri dintre noi. Rezultatele cercetarilor au aratat ca cele mai multe persoane care se simt singure sunt adolescenti si tineri, multi dintre ei fiind casatoriti si chiar inconjurati de prieteni.

Cele mai populare dimensiuni de jante auto

Jantele sunt o componenta importanta a oricarui autoturism,8237; 8236;rolul lor fiind atat tehnic cat si estetic. 8237; 8236;Majoritatea soferilor insa trec cu vederea primul rol si se axeaza doar pe roul estetic. 8237; 8236;Prin urmare,8237; 8236;procesul de alegere al unei jante se axeaza de cele mai multe ori doar pe modul in care arata o janta si daca este placuta ochiului. 8237; 8236;Se trece cu vederea insa aspectul tehnic,8237; 8236;care este mai important decat cel estetic.

Cele mai ghinioniste persoane din zodiac. Vezi daca te numeri printre ele

Unele persoane isi cauta norocul toata viata si tot nu dau de el. S-ar parea ca totul tine de semnul zodiacal care te guverneaza. Iata care sunt cele mai ghinioniste persoane ale.

Start Up Nation: Blocaj la Fondul de contragarantare a creditelor - acuza initiatorul programului

Firmele care s-au calificat pentru ajutoarele nerambursabile de maximum 200. 000 de lei in programul Start Up Nation 2017 si au optat pentru credite-punte se confrunta cu anumite blocaje in obtinerea banilor pentru implementarea investitiilor, din cauza unei lentori la nivelul Fondului Roman de Contragarantare, a acuzat, marti, fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, Florin Jianu, initiatorul programului de finantare.

Guvernul suplimenteaza numarul de posturi la Ministerul de Externe, cele mai multe fiind pentru Reprezentanta Permanenta a Romaniei pe langa UE

Guvernul a aprobat miercuri suplimentarea de posturi pentru Centrala Ministerului Afacerilor Externe si pentru reteaua sa externa, sustinand necesitatea dinamizarii activitatii specifice a institutiei pe parcursul exercitarii mandatului de Presedinte al Consiliului UE. Astfel, se creeaza 30 de posturi suplimentare, pana la 31 august 2019, crescand de la 989 in prezent la 1019 posturi, pentru departamentele de spatiu/tematice si a celor cu profil tehnic-administrativ din Centrala MAE. De asemenea, vor fi 149 de posturi suplimentare, pana la 31 august 2019, crescand de la 1. 484 in prezent la 1. 633, pentru serviciul exterior al MAE.

Cele mai cautate destinatii de Craciun: unde calatoresc romanii si cat de scumpe sunt zborurile la final de 2017

Echipa momondo. ro a analizat cautarile de zbor efectuate pentru perioada sarbatorilor si dezvaluie catre ce destinatii iau romanii avionul la final de an si din ce tari exista cea mai mare cerere de zbor catre Romania de Craciun, comparativ cu anul 2016 .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )