Libnet.ro
UNICEF

01:05

Start pentru RABLA 2013. Programul demareaza luni

Antena3 Antena3,
Start pentru RABLA 2013. Programul demareaza luni

Se da startul Programului RABLA. incepand de luni, 10 iunie, persoanele fizice si juridice se pot inscrie in acest program. Pentru 2013, au fost depuse din partea operatorilor economici autorizati sa. continuă pe Antena3

Start pentru RABLA 2013. Lista actelor necesare pentru inscrierea in program

Se da startul Programului RABLA. incepand de luni, persoanele fizice si juridice se pot inscrie in acest program. Tichetele vor fi distribuite colectorilor incepand de vineri, a declarat presedintele.

Start pentru Rabla 2013: persoanele fizice si juridice se pot inscrie de luni in program. Care sunt conditiile

Dupa saptamani bune de amanari, programul Rabla 2013 incepe luni. inscrierea persoanelor fizice si juridice in program se va face de luni, tichetele fiind distribuite colectorilor de astazi, a anuntat Adrian Gearap, presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu AFM).

Programul Rabla 2013: inscrierile persoanelor fizice si juridice se vor face de luni.

Inscrierea persoanelor fizice si juridice in Programul Rabla 2013 se va face de luni, tichetele fiind distribuite colectorilor de vineri, a declarat pentru Mediafax presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu AFM), Adrian Gearap. Aproape 290 de colectori REMAT-uri) si peste 100 de dealeri auto s-au inscris anul acesta in Programul Rabla, listele cu cei validati urmand sa fie publicate pe site-ul AFM. Persoanele fizice se vor putea inscrie, de luni, la colectorii validati, in timp .

Programul Rabla 2013: Inscrierile persoanelor fizice si juridice se vor face de luni

Inscrierea persoanelor fizice si juridice in Programul Rabla 2013 se va face de luni, tichetele fiind distribuite colectorilor de vineri, a declarat pentru Mediafax presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu AFM), Adrian Gearap.

AFM a incheiat sesiunea de validare a colectorilor in Programul Rabla 2013

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) incheie, incepand de astazi, protocoalele cu colectorii validati in Programul Rabla 2013 si distribuirea tichetele valorice, informeaza un comunicat de presa.

Rabla 2013: Administratia Fondului pentru Mediu va repartiza 17.000 de tichete numai pentru persoanele fizice

Administratia Fondului pentru Mediu anunta inchiderea sesiunii de validare a colectorilor in Programul Rabla 2013 si distribuirea tichetelor valorice pentru persoanele fizice. Lista operatorilor economici.

Echipele care au promovat in Liga I au primit licenta pentru sezonul 2013/2014.

Toate cele patru echipe din Liga a II-a care au promovat, FC Botosani Seria I), Sageata Navodari S I), Corona Brasov S II) si ACS Poli Timisoara S II), au primit licenta pentru editia 2013-2014 a Ligii I, informeaza, joi, intr-un comunicat de presa, Administratia de Licentiere a FRF, potrivit Mediafax. Dintre cluburile din Liga a II-a care au solicitat licenta pentru participarea in Liga I, sezonul 2013-2014, dar care nu au promovat, au mai indeplinit criteriile CF Braila Seria I) si FC .

REVISTA PRESEI 08.06.2013

ADEVARUL *Start pentru Rabla 2013: persoanele fizice si juridice se pot inscrie de luni in program. Care sunt conditiile Dupa saptamani bune de amanari, programul Rabla 2013 incepe luni. inscrierea persoanelor fizice si juridice in program se va face de luni, tichetele fiind distribuite colectorilor de astazi, a anuntat Adrian Gearap, presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu AFM).

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )