Libnet.ro
UNICEF

08:45

Startup-ul romanesc FintechOS, desemnat cel mai bun fintech european

Hotnews Hotnews,
 Startup-ul romanesc FintechOS, desemnat cel mai bun fintech european

Firma romaneasca FintechOS a fost desemnata cel mai bun startup european de tehnologii financiare fintech), la competitia The Europas Awards, organizata la Londra. Romanii au castigat sectiunea Hottest FinTech, invingand in finala 4 startup-uri europene. continuă pe Hotnews

Cel mai bun falsificator de lei a fost retinut! Barbatul de 52 de ani actiona ca un adevarat profesionist

Cel mai bun falsificator de bancnote din tara noastra a fost retinut. Barbatul avea un mod de operare care i-a impresionat si pe procurori. Cel care a inventat super leul actiona ca un adevarat profesionist pentru a nu fi prins. in plus, a reusit ca banii falsi sa fie copiile perfecte ale banilor originali, iar bacnotele sale sa nu fie descoperite nici macar de angajatii bancilor.

Business report: Cel mai bun falsificator de bancnote din istoria Romaniei a fost capturat. Guvernul ameninta furnizorii de gaze cu taxarea profiturilor suplimentare. Cum iesim din lumea a doua. Metrorex nu isi mai asuma un termen nou pentru inaugurarea

DIICOT sustine ca l-a capturat pe cel mai bun falsificator de bancnote din istoria Romaniei * Avem nevoie de o piata a titlurilor de stat pentru populatie * Guvernul ameninta furnizorii cu o taxa pe profiturile suplimentare, daca acestia nu ieftinesc gazele dupa liberalizare * Ce raspunde ASF la intrebarea cum a ajuns NN Pensii sa investeasca banii de pensie a peste 2 de milioane de romani in actiuni Wirecard * Daniel Boaje pleaca de la sefia McDonalds Romania * Metroul de Drumul Taberei: dupa mai multe tinte ratate, Metrorex nu isi mai asuma un termen nou pentru inaugurarea Magistralei 5 * Cum iesim din lumea a doua: Romania SRL si cele 100. 000 de puncte de lucru ale sale * Romania, cu pasi mari spre valul 2 COVID-19. Cinci grafice care arata situatia * Ovidiu Petru nu mai este presedintele Consiliului de Administratie al Loteriei Romane.

Cum sa prepari cel mai bun kebab chiar la tine acasa. Este reteta secreta a bucatarilor!

Pentru a savura un kebab delicios nu este nevoie sa iesi din casa la un restaurant scump. Ai nevoie doar de cateva ingrediente si un pic de timp liber pentru a prepara un kebab la fel de bun ca cel de la restaurantul preferat. Se face extrem de usor si va cuceri toata familia! .

Cel mai bun falsificator roman de bancnote, capturat: performanta DIICOT, demna de Narcos

La prima vedere, avem in circulatie unele dintre cele mai dificil de falsificat bancnote. in practica insa, un roman a falsificat nu mai putin de 17. 605 bancnote de 100 lei. Pe parcursul.

Cel mai bun compot de cirese, fara conservanti. Reteta zilei

Compot de cirese, fara conservanti, reteta simpla. Ai nevoie doar de fructe, apa, zahar sau indulcitor, plus un strop de vanilie. Toata munca ar trebui sa nu dureze mai mult de o ora - compotul astfel facut se pastreaza si 3 ani, fara sa fie nevoie de conservanti.

DIICOT sustine ca l-a capturat pe cel mai bun falsificator de bancnote din istoria Romaniei

Procurorii DIICOT au destructurat, miercuri, o grupare infractionala care a falsificat 17. 065 de bancnote de 100 de lei, iar despre liderul acestei grupari procurorii anti-mafia sustin ca a reusit sa produca cele mai bune falsuri din istoria Romaniei si sa devina cel mai mare falsificator de bancnote din plastic din lume.

invatamant dual in Ardeal. Cel mai bun elev primeste bursa pentru facultate

O fabrica romaneasca din industria alimentara a lansat un program de invatamant profesional dual.

COVID-19. SUA inregistreaza cel mai mare numar de infectari zilnice - aproape 40.000

Statele unite ale Americii inregistreaza cel mai mare numar de infectari zilnice cu Covid-19. Autoritatile americane au anuntat, vineri, aproape 40. 000 de cazuri noi de coronavirus ce au fost depistate in.

Cum a actionat romanul considerat a fi cel mai mare falsificator de bancnote de plastic din lume: Detaliul care a dus la prinderea sa

Cel mai mare falsificator de bancnote de plastic din lume, prins recent in Romania, are o poveste demna de filmele de actiune de la Hollywood. Radu Theodor Croitoru, in prezent arestat preventiv pentru 30 de zile,.

MARCEL CIOLACU: Tricolorul a fost dintotdeauna simbolul cel mai puternic al apartenentei romanilor la valorile nationale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, astazi, un mesaj cu prilejul Zilei Drapelului National, in care afirma ca tricolorul a fost dintotdeauna simbolul cel mai puternic al apartenentei romanilor la valorile nationale.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )