Libnet.ro
UNICEF

18:45

4 startup-uri romanesti, in semifinala celei mai mari competitii IT pentru domeniul medical

Hotnews Hotnews,
 4 startup-uri romanesti, in semifinala celei mai mari competitii IT pentru domeniul medical

Patru startup-uri romanesti se afla printre cele 15 semifinaliste ale celei de-a patra editii a competitiei InnoStars Awards, unul dintre programele emblematice ale EIT Health InnoStars, accelerator de afaceri pentru startup-urile ce activeaza in domeniul inovatiei medicale din tarile europene emergente. continuă pe Hotnews

Azi incepe Evaluare Nationala 2020, pe fondul celei mai grave crize sanitare a ultimilor ani

A inceput Evaluarea Nationala 2020, pe fondul celei mai mari crize sanitare din ultimii ani. Luni, 15 iunie, elevii sustin prima proba a examenului la Limba si literatura romana. Generatia anului 2020 are parte.

Cea mai proasta veste pentru pensionari. Este valabil pentru toate pensiile din Romania

Institutul National de Statistica vine cu o veste proasta pentru pensionari. Pensia medie in raport cu salariul a scazut in primul trimestru din acest an, fata de ultimul trimestru al anului trecut. Astfel, s-au constatat discrepante uriase intre pensionari, in functie de judetul de domiciliu. Pensia medie a scazut in raport cu salariul, in primul .

Cea mai proasta veste pentru iubitorii de fotbal! Primul meci din Liga I, amanat cu scandal

Dupa o intrerupere destul de lunga, Liga 1 de fotbal din Romania ar fi trebuit sa revina in forta, incepand de astazi, vineri 12 iunie. Primul meci al ligii, meciul dintre Universitatea Craiova si FC Botosani, conform protocolului, trebuia sa se joace fara spectatori. Cea mai proasta veste pentru iubitorii de fotbal Conform ultimelor informatii .

InspiraTIFF cu Anamaria Marinca: Cei mai mari artisti pe care i-am cunoscut scriitori, regizori, pictori sunt foarte modesti

Actrita Anamaria Marinca, recunoscuta pentru rolul din 4 luni, 3 saptamani si 2 zile al lui Cristian Mungiu, e stabilita la Londra, are o cariera internationala solida si joaca, de ani buni, in filme independente, blockbustere hollywoodiene si seriale TV. Printre proiectele recente se numara The Old Guard, cu Charlize Theron, si serialul Tin Star, cu Tim Roth. Cat de greu este sa te mentii acolo, in lumea filmului?.

USDA se asteapta la cele mai mari stocuri mondiale de cafea din ultimii sase ani

Stocurile mondiale de cafea la finalul sezonului 2020-2021 ar urma sa creasca pana la 42 milioane de saci, fiecare cu o greutate de 60 de kilograme, cea mai ridicata valoare din ultimii sase ani, in conditiile in care productia va creste mai mult decat consumul, a estimat vineri Departamentul american al Agriculturii USDA).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2538 seconds )