Libnet.ro
UNICEF

19:45

Statele Unite: 25 de persoane au murit din cauza viscolului. Sute de mii de locuinte au ramas fara curent electric

B1 B1,
Statele Unite: 25 de persoane au murit din cauza viscolului. Sute de mii de locuinte au ramas fara curent electric

25 de persoane au murit dupa ce viscolul si zapada au lovit din nou Statele Unite, in special in partea de est. Vremea rea a provocat inchiderea scolilor si a altor institutii publice, iar traficul a fost de. continuă pe B1

Statele Unite: 18 persoane au murit din cauza viscolului. Sute de mii de locuinte au ramas fara curent electric

18 oameni au murit dupa ce viscolul si zapada au lovit din nou Statele Unite, in special in partea de est. Vremea rea a provocat inchiderea scolilor si a altor institutii publice, iar traficul a fost de cosmar.

SUA: Peste 93.000 de locuinte au ramas fara electricitate din cauza viscolului

Peste 93. 000 de locuinte au ramas fara electricitate in sud-estul Statelor Unite, in special in statele Alabama, Georgia si North Carolina, din cauza viscolului, informeaza CNN. Totodata, 2. 820 de curse aeriene.

150 de zboruri anulate, in Japonia, din cauza viscolului.

Companiile aeriene japoneze Japan Airlines si All Nippon Airways ANA) au anulat 150 de zboruri, vineri, in Japonia, din cauza ninsorilor inregistrate in mare parte a arhipelagului, inclusiv in regiunea capitalei, Tokyo, relateaza AFP, conform Mediafax. Aproximativ 10. 000 de pasageri au fost afectati, potrivit agentiei Jiji. Numeroase trenuri prezentau intarzieri, inclusiv trenul de mare viteza Shinkansen. Ningea din timpul noptii de joi spre vineri in estul insulei principale, Honshu, .

Indonezia: Doi morti si 200.000 de persoane evacuate din cauza eruptiei vulcanului Kelud

Doi oameni au murit, cateva sute de mii au fost evacuati si aeroporturile au fost inchise in Indonezia, dupa eruptia Vulcanului Kelud. Vulcanul care este deosebit de periculos, deoarece este situat intr-o.

Japonia: doi morti, 680 de raniti si peste 200 de zboruri anulate din cauza viscolului

Un nou viscol a lovit, vineri, o mare parte din Japonia, facand doi morti si peste 680 de raniti si obligand companiile aeriene sa anuleze peste 200 de zboruri, potrivit postului public de televiziune NHK.

SUA: Aproximativ 6.500 de zboruri, anulate din cauza furtunii de zapada

Aproximativ 6. 500 de zboruri au fost anulate, ieri, in Statele Unite, din cauza furtunii de zapada care care a inceput miercuri seara, informeaza postul de televiziune CNBC.

6.500 de zboruri, anulate in SUA din cauza furtunii de zapada.

Furtuna de zapada care a inceput miercuri seara in Statele Unite a perturbat traficul aerian pe intreg teritoriul tarii, aproximativ 6. 500 de zboruri fiind anulate joi dupa-amiaza, relateaza postul american de televiziune CNBC, conform Mediafax. Cele mai multe zboruri au fost anulate pe aeroporturile din Washington, Philadelphia, Atlanta, North Carolina, New York, Virginia, si Boston. La Washington, au fost anulate cel putin 1. 500 de zboruri. De asemenea, peste 4. 600 de zboruri au fost .

Trafic ingreunat pe DN 7, in Valcea, din cauza unor alunecari de teren.

Traficul rutier pe DN 7, pe sensul de mers Ramnicu Valcea - Sibiu, in localitatea Robesti din judetul Valcea, se desfasoara cu dificultate, miercuri seara, pe un singur sens, din cauza unor alunecari de teren, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Conform sursei citate, miercuri seara, circulatia pe DN 7, in zona kilometrului 224 + 450 metri, in localitatea valceana Robesti, se desfasoara ingreunat din cauza unor alunecari de teren, fiind afectat carosabilul pe o lungime de .

Franta: Aproximativ 100.000 locuinte au ramas fara curent electric din cauza furtunii Ulla

Aproximativ 100. 000 locuinte au ramas fara electricitate, vineri seara, in Bretagne, in vestul Frantei, din cauza furtunii Ulla, potrivit Electricite Reseau Distribution France ERDF), citata de AFP. Peste.

Peste 150 de zboruri au fost anulate in Japonia, din cauza ninsorilor abundente

Companiile aeriene japoneze Japan Airlines si All Nippon Airways au anulat peste 100 de zboruri astazi, in Japonia, din cauza ninsorilor inregistrate in cea mai mare parte a arhipelagului, inclusiv in regiunea.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )