Libnet.ro
UNICEF

17:15

Statele Unite, acuzate de IPOCRIZIE cu privire la tehnologia nucleara

B1 B1,
Statele Unite, acuzate de IPOCRIZIE cu privire la tehnologia nucleara

Nici drepturile omului sinici programul nuclear nu au fost adevarateleingrijorariale Statelor Unite, care si-au aratat ipocrizia atunci cand au luat in calcul vanzarea de tehnologie nucleara. continuă pe B1

Caz socant in Statele Unite. Doi parinti vegani sunt acuzati ca si-au infometat copilul de cinci luni. Ce i-au dat in loc de lapte

Caz socant in Statele Unite. Doi parinti vegani sunt acuzati ca si-au infometat copilul de cinci luni dupa ce i-au inlocuit laptele praf din alimentatie cu o formula de lapte bazata pe.

Statele Unite au trimis avioane cu produse umanitare la frontiera Columbiei cu Venezuela

Statele Unite au trimis avioane care transporta produse umanitare la frontiera Columbiei cu Venezuela, afirma surse citate de BBC News si de Miami Herald, dar Administratia Nicolas Maduro sustine ca Washingtonul foloseste pretextul asistentei straine pentru o interventie militara, scrie Mediafax.

DONALD TRUMP ARE 90 DE ZILE SA DECIDA: Statele Unite ar putea impune tarife vamale pe masini

Departamentul de Comert al Statelor Unite SUA) a transmis, duminica, presedintelui american Donald Trump rezultatele unei investigatii in legatura cu pericolele la adresa securitatii nationale a SUA pe care le reprezinta importurile de autovehicule, investigatie care ar putea sta la baza cresterii tarifelor vamale la importurile de autovehicule si piese auto.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )