Libnet.ro
UNICEF

21:30

Statele Unite au cheltuit 73 miliarde de dolari pentru serviciile de informatii in anul fiscal 2017

Hotnews Hotnews,
 Statele Unite au cheltuit 73 miliarde de dolari pentru serviciile de informatii in anul fiscal 2017

SUA au alocat 73 de miliarde de dolari pentru activitati de spionaj civil si militar in anul 2017, atat pe teritoriul Statelor Unite, cat si in strainatate, potrivit unor cifre oficiale publicate miercuri si citate de AFP. continuă pe Hotnews

Facebook afiseaza in premiera venituri trimestriale de peste 10 miliarde dolari

Facebook a anuntat rezultate record pentru trimestrul al treilea, venitul crescand cu 49%, la peste 10 miliarde dolari, in timp ce numarul celor care intra zilnic pe retea a ajuns la 1,3 miliarde dolari. Facebook este in mijlocul unui scandal in SUA pe tema modului in care Rusia a folosit reteaua pentru a influenta rezultatul alegerilor din SUA.

Kim Jong-un pregateste o surpriza catastrofala pentru Statele Unite. Ce vrea sa faca liderul de la Phenian

Statele Unite spune ca regimul nord-coreean ar putea lansa, in cateva saptamani, mini-rachete nucleare, capabile sa parcurga Oceanul Pacific. Kim Jong-un sustine proiectul mini-rachetelor si.

O investigatie de coruptie ce priveste Airbus ameninta sa se exinda in Statele Unite

Airbus a avertizat autoritatile din Statele Unite in legatura cu potentiale incalcari ale reglementarilor americane, deschizand o noua directie a eforturilor grupului de a rezolva o serie de anchete ce privesc folosirea unor plati si a intermediarilor pentru a castiga noi afaceri.

Statele Unite nu doresc ridicarea embargoului economic impus Cubei

Statele Unite vor vota impotriva rezolutiei ONU de miercuri care prevede ridicarea embargoului economic impus Cubei valabil de 26 de ani dupa ce Washingtonul s-a abtinut in 2016, scrie Reuters. Delegatia cubaneza la ONU nu a comentat informatia.

Americanii vand orice: de cati bani au nevoie chinezii bogati pentru a-si cumpara o viza pentru Statele Unite

Oficial sunt o mie de agenti chinezi care au reusit sa transforme o viza speciala intr-un soi de bun de larg consum pentru clasa tot mai numeroasa de chinezi prosperi care vor sa se mute definitiv in America. Costa jumatate de milion de dolari.

Paul Manafort, fostul director de campanie al lui Trump, arest la domiciliu si cautiune de 10 milioane de dolari

O judecatoare din Statele Unite a dispus plasarea in arest la domiciliu a lui Paul Manafort, fostul director de campanie al presedintelui american Donald Trump, inculpat luni in ancheta amestecului rusesc in campania prezidentiala de anul trecut. Instanta a fixat o fixat o cautiune de 10 milioane de dolari, care va trebui platita de Manafort daca nu respecta conditiile de arest.

Henkel plateste 485 de milioane de dolari pentru o divizie Shiseido

Producatorul german de bunuri de larg consum Henkel AG a decis sa cumpere divizia americana Zotos International Inc. apartinand companiei nipone Shiseido Co. , pentru care plateste 485 de milioane de dolari.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )