Libnet.ro
UNICEF

07:30

Statele Unite: Un criminal care-si savarsea pedeapsa pentru trei crime a marturisit ca a omorat peste 90 de persoane

Hotnews Hotnews,
 Statele Unite: Un criminal care-si savarsea pedeapsa pentru trei crime a marturisit ca a omorat peste 90 de persoane

Samuel Little, in varsta de 79 de ani este un criminal in serie din Statele Unite care a marturisit ca a ucis 93 de femei de-a lungul a mai bine de trei decenii in care a fost liber sa actioneze, sustine Biroul Federal de Investigatii FBI). Astfel, Little devine criminalul in serie cu cele mai multe victime din Statele Unite, potrivit The Independent. continuă pe Hotnews

UE va lua masuri de retorsiune fata de noile tarife de 25% anuntate de Statele Unite

Uniunea Europeana va lua masuri de retorsiune fata de noile tarife de 25% anuntate de Statele Unite pentru importuri din UE, a anuntat ministrul german de Externe, Heiko Maas, in remarci publicate de presa vineri, transmite Reuters.

Phenianul a anuntat ca nu vor mai avea loc negocieri daca Statele Unite isi mentin politica

Coreea de Nord a transmis duminica ca nu este interesata sa continue negocierile privind programul nuclear daca Statele Unite nu renunta la politica ostila, a doua zi dupa esecul consultarilor din Suedia.

Trump si-a dat acordul ca polonezii sa calatoreasca in Statele Unite fara vize

Presedintele american Donald Trump a declarat vineri ca si-a dat oficial acordul pentru includerea Poloniei in Programul Visa Waiver, transmite Reuters.

Pentru Statele Unite, gazoductul Nord Stream 2 va intari influenta Rusiei asupra Europei

Secretarul american pentru Energie Rick Perry a afirmat luni la Vilnius Lituania) ca gazoductul Nord Stream 2, care urmeaza sa fie terminat in curand, va intari influenta Moscovei asupra politicii externe a UE, scrie AFP.

Statele Unite: Un barbat si-a impuscat ginerele care voia sa-i faca o surpriza de ziua sa

Un barbat de 61 de ani din Florida si-a impuscat mortal ginerele care venise special din Norvegia pentru a-i face o surpriza de ziua sa. Tanarul care si-a pierdut viata sarise din tufis in incercarea de a-l surprinde pe tatal sotiei sale. Acesta si-a dat seama abia dupa ce a tras focul de arma ca si-a omorat ginerele, scrie The Independent. La inceputul lunii septembrie, o americanca a tras cu arma asupra propriei fiice, o studenta in varsta de 18 ani care venise sa ii faca o vizita surpriza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )