Libnet.ro
UNICEF

23:30

Statele Unite doneaza echipamente medicale poporului Rusiei

România Liberă România Liberă,
Statele Unite doneaza echipamente medicale poporului Rusiei

Statele Unite au anuntat ca vor dona Rusiei 200 de aparate de ventilatie, pentru a fi destinate paci. continuă pe România Liberă

Cum incearca o grupare de criminali cibernetici din Nigeria sa obtina ajutoare de somaj din Statele Unite

O grupare de criminali cibernetici specializati in e-mailuri inselatoare se afla in centrul unei deturnari masive de ajutoare financiare alocate de urgenta in Statele Unite victimelor pandemiei de coronavirus.

Plaje si parcuri aglomerate in Europa si Statele Unite, in weekend, vremea calda reprezentand un test pentru masurile de distantare sociala legate de coronavirus

Vremea de vara a atras weekendul trecut un numar mare de oameni din intreaga lume sa iasa din izolarea impusa de autoritati pentru combaterea coronavirusului, in conditiile in care restrictiile sunt relaxate in Statele Unite, Italia, Spania si alte tari europene, odata cu scaderea numarului de imbolnaviri, transmite Reuters, citata de news. ro. Oamenii au inceput sa iasa la plaja, parcuri si pe strazi, ca urmare a unui val de caldura in sudul Europe si a temperaturilor de primavara din Statele Unite. Majoritatea oamenilor pastreaza distanta si unii poarta masti. Cu toate acestea, protestele se intensifica, din Germania si Anglia pana in Statele Unite, participantii sustinand ca restrictiile guvernamentale demoleaza libertatile personale si economiile.

Statele Unite se retrage dintr-un tratat international important, semnat inclusiv de Romania

Statele Unite a anuntat retragerea dintr-un tratat important semnat cu alte peste 30 de tari, care permite efectuarea curselor aeriene de supraveghere pentru promovarea increderii la nivel international.

Johnson Johnson nu va mai comercializa pudra de talc pentru bebelusi Baby Powder in Statele Unite si Canada

Johnson Johnson JJ) nu va mai comercializa pudra de talc pentru bebelusi Baby Powder in Statele Unite si Canada, compania explicand ca cererea a scazut in urma dezinformarii legate de siguranta produsului, pe fondul unui numar foarte mare de procese, transmite Reuters.

Canada si Statele Unite au convenit prelungirea interzicerii calatoriilor neesentiale dintre cele doua tari pentru alte 30 de zile

Canada si Statele Unite au convenit prelungirea interzicerii calatoriilor neesentiale intre cele doua tari pentru alte 30 de zile, in cadrul masurilor de combatere a raspandirii coronavirusului, a declarat marti premierul canadian Justin Trudeau.

Plaje si parcuri aglomerate in Europa si Statele Unite, in weekend, vremea calda reprezentand un test pentru masurile de distantare sociala legate de coronavirus

Vremea de vara a atras weekendul trecut un numar mare de oameni din intreaga lume sa iasa din izolarea impusa de autoritati pentru combaterea coronavirusului, in conditiile in care restrictiile sunt relaxate in Statele Unite, Italia, Spania si alte tari europene, odata cu scaderea numarului de imbolnaviri, transmite Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )