Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statele Unite au efectuat o operatiune cibernetica secreta in Iran

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Statele Unite au efectuat o operatiune cibernetica secreta in Iran

Statele Unite au efectuat o operatiune cibernetica secreta in Iran, in urma atacurilor care au avut loc pe 14 septembrie impotriva instalatiilor petroliere din Arabia Saudita, atribuite de Washington si Riad regimului de la Teheran. continuă pe Ziarul Bursa

SUA, atac cibernetic in Iran, dupa atacurile impotriva Arabiei Saudite

Statele Unite au efectuat o operatiune cibernetica secreta in Iran, in urma atacurilor care au avut loc pe 14 septembrie impotriva instalatiilor petroliere din Arabia Saudita, atribuite de Washington si Riad regimului de la Teheran, au declarat pentru Reuters doi oficiali americani.

SUA au efectuat o opratiune cibernetica secreta in Iran

Statele Unite au efectuat o operatiune cibernetica secreta in Iran, in urma atacurilor care au avut .

Tigarile electronice: Uleiurile ce contin THC, mai eficient restrictionate in Europa fata de Statele Unite

Tigarile electronice si bolile atribuite consumului au produs 29 de decese si aproximativ 1000 de imbolnaviri in Statele Unite. Totusi, numarul de boli si decese cauzate de folosirea acestor produse in Europa este estimat sa fie foarte mic, potrivit Reuters.

Presedintele Trump aproba primele sanctiuni impotriva Turciei in urma interventiei militare in Siria. Erdogan spune ca nu va ceda

Presedintele american Donald Trump a semnat luni decretul prin care Statele Unite impun sanctiuni tintite impotriva a trei ministri turci, in scopul de a convinge Turcia sa puna capat imediat ofensivei din nord-estul Siriei impotriva militiilor kurde, aliate ale trupelor americane in lupte cu organizatia terorista a Statului Islamic.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )