Libnet.ro
UNICEF

07:30

Statele Unite. Explozie majora in orasul Baltimore: Mai multe persoane au fost ranite Cel putin un mort

B1 B1,
Statele Unite. Explozie majora in orasul Baltimore: Mai multe persoane au fost ranite Cel putin un mort

O explozie majora s-a produs intr-un cartier din orasul Baltimore din Statele Unite ale Americii, distrugand mai multe imobile, ucigand cel putin o persoana si ranind alte persoane, printre care se numara si. continuă pe B1

LIVEVIDEO SUA: Explozie majora in Baltimore: Mai multi oameni, prinsi sub daramaturi Cel putin un mort

UPDATE O explozie majora a distrus mai multe case, omorand cel putin o persoana, ranind patru si prinzand sub daramaturi copii. Patru persoane sunt in stare critica, relateaza Reuters.

SUA: Explozie majora in Baltimore. Mai multi oameni, prinsi sub daramaturi VIDEO

O explozie majora a distrus mai multe case, omorand cel putin o persoana si prinzand sub daramaturi cel putin cinci persoane. Cel putin trei persoane sunt in stare critica.

Avarie majora! Mai multe cartiere din Bucuresti si din zonele limitrofe au ramas fara curent electric

Mai multe cartiere din Bucuresti si Ilfov au ramas fara energie electrica si apa. Surse de la Guvern spun ca si in cadrul Palatului Victoria sunt probleme in alimentarea cu energie electrica.

Statele Unite isi retrag aproape jumatate din militarii din Afganistan

Secretarul Apararii al SUA, Mark Esper, a anuntat ca Statele Unite isi vor reduce cu aproape 50 la s.

Mai multe statii de pompare si repompare ale Apa Nova au ramas fara energie electrica

ACTUALIZARE - Reprezentantii E-Distributie Muntenia au reactionat in urma informatiilor aparute cu privire la intreruperea energiei electrice in mai multe zone din Capitala, subliniid: Un incident aparut in sistemul de transport al energiei electrice in jurul orei 13, nu in instalatiile E-Distributie Muntenia, a cauzat astazi o intrerupere in alimentarea cu energie electriaa a statiilor adiacente, care alimenteaza zona de vest si centrala a municipiului Bucuresti si zone limitrofe din judetele Ilfov si Giurgiu. in prezent, a fost reluata alimentarea cu electricitate pentru cea mai mare parte a consumatorilor. Regretam disconfortul produs clientilor. --- Apa Nova a anuntat vineri ca echipele companiei au intervenit jurul orei 12:50, dupa ce Statia de Potabilizare Rosu, dar si mai multe statii de pompare si repompare ale companiei din sectorul 6 au ramas fara energie electrica din cauza unei caderi de tensiune aparuta la Statia 110 KV Enel. in prezent, sistemul de pompare si distributie a fost repornit, dar din cauza caderii de tensiune si a socului hidraulic, apa si-ar putea pierde din limpezime, in special in zone din sectorul 6, iar echipele companiei vor continua actiunile in teren, pentru a interveni in situatii ce pot aparea in cursul zilei, scrie News. ro.

Agricultorii din centrul si sud-estul R. Moldova anunta proteste in mai multe raioane

Agricultorii din centrul si sud-estul tarii, afectati de seceta si de grindina, se declara nemultumiti de masurile intreprinse de Guvern. Acestia anunta pentru ziua de marti, 11 august, actiuni de protest in legatura cu situatia dezastruoasa din sectorul agricol, in mai multe raioane ale tarii.

Topul judetelor cu cele mai multe infectari cu coronavirus. Bucurestiul se apropie de 7.500 de imbolnaviri

Bilantul infectarilor cu coronavirus in Romania a ajuns, luni, la 62. 547 de cazuri, dupa depistarea pozitiva a inca 779 de persoane. Bucuresti, Suceava, Arges si Brasov inregistreaza cele mai multe.

Pandemia de COVID-19. Bataie intre politie si tineri pe litoralul belgian. Mai multe statiuni interzic turismul de o zi VIDEO

Mai multe orase si statiuni balneare flamande de pe litoralul Belgiei au anuntat duminica interzicerea accesului turistilor de o zi pe perioada valului de canicula in urma unor incidente cauzate de nerespectarea masurilor impotriva pandemiei de COVID-19, informeaza AFP.

Horoscop 10-16 august 2020. Probleme pentru mai multe zodii in aceasta saptamana

Horoscopul saptamanii 10 16 august vine cu vesti bune pentru mai multe zodii, dar aduce si stiri destul de proaste pentru altii. Tarurul are probleme cu partenerul de viata. Iata cum arata horoscopul pentru saptamana 10 16 august Berbec Nativii Berbec au parte de o saptamana cu probleme. Acestea apar la locul de .

Salvamontistii au avut 25 de interventii de urgenta, in ultimele 24 de ore, cele mai multe in Arges

Salvamontistii din intreaga tara au avut, in ultimele 24 de ore, 25 de interventii de urgenta, in urma unor apeluri prin care li s-a solicitat ajutorul, cele mai multe dintre acestea - patru - fiind pentru Salvamont Arges, scrie news. ro. Zi de foc pentru salvamontistii din intreaga tara, solicitati sa intervina la un numar foarte mare de evenimente. Astfel, in ultimele 24 de ore, la Dispeceratul National Salvamont, s-au primit 25 apeluri prin care se solicita interventia de urgenta a salvamontistilor, arata reprezentantii Salvamont Romania, duminica, intr-o postare pe Facebook.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )