Libnet.ro
UNICEF

12:00

Statele Unite extind investigatiile impotriva Volkswagen in scandalul emisiilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Statele Unite extind investigatiile impotriva Volkswagen in scandalul emisiilor

Procuratura din Detroit si biroul de fraude al Departamentului de Justitie din Statele Unite s-au alaturat investigatiei federale impotriva Volkswagen in scandalul manipularii testelor de poluare, potrivit unor surse, semnaland intentia autoritatilor. continuă pe Wall-Street Ro

Autoritatile din SUA extind investigatiile in scandalul Volkswagen. Procuratura a intrat pe fir, ca si Comisia Federala pentru Comert

Procuratura din Detroit si biroul de fraude al Departamentului de Justitie din SUA s-au alaturat investigatiei federale impotriva Volkswagen in scandalul manipularii testelor de poluare, semnaland intentia autoritatilor de a urmari mai multe piste pentru acuzatii penale.

Reactia Volkswagen dupa ce Der Spiegel a scris ca 30 de manageri ar fi implicati in scandalul emisiilor

Informatia aparuta, miercuri, in publicatia Der Spiegel, potrivit careia cel putin 30 de manageri de la producatorul autot Volkswagen sunt implicati in scandalul emisiilor, a fost dezmintita de grupul german.

Statele Unite vor efectua un test antibalistic folosind sisteme similare celor din Romania

Statele Unite vor efectua in cursul lunii octombrie, in largul Marii Britanii, un test pentru interceptarea unei rachete balistice, verificand sisteme de tip SM-3, similare cu cele care vor fi instalate in Romania, anunta Flota a VI-a americana.

ISIS ameninta Statele Unite si Rusia cu ATENTATE. Barack Obama este UN IDIOT

Statele Unite si NATO au acuzat Rusia ca ataca pozitii ale insurgentilor sustinuti de Occident. Moscova sustine ca vizeaza exclusiv pozitii ale retelei teroriste Stat Islamic.

ISIS ameninta Statele Unite si Rusia cu ATENTATE

Statele Unite si NATO au acuzat Rusia ca ataca pozitii ale insurgentilor sustinuti de Occident. Moscova sustine ca vizeaza exclusiv pozitii ale retelei teroriste Stat Islamic.

Obama este un ratat lipsit de solutii. Reteaua terorista Stat Islamic ameninta Statele Unite si Rusia cu atentate

Reteaua terorista Stat Islamic indeamna musulmanii din intreaga lume sa atace obiective americane si ruse, avertizand ca Statele Unite si Rusia vor fi invinse si numindu-l pe presedintele SUA, Barack Obama, un idiot.

Putin: Coalitia condusa de Statele Unite NU PREA iNTELEGE situatia din Siria

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarat, marti, ca situatie din Siria nu prea este inteleasa de Coalitia internationala condusa de Statele Unite.

Conflictul din Siria se transforma intr-un razboi prin interpusi intre Statele Unite si Rusia

Conflictul militar din Siria ar reprezinta de fapt un razboi prin interpusi/proxy-war intre Rusia si Statele Unite ale Americii, fiecare dintre cele doua puteri mondiale alimentand partile combatante, noteaza CNN. Chinezii sunt de aceeasi parere, avertizand ca cele doua puteri mondiale pun in practica un Razboi Rece pe scena siriana, criza de acolo neputand fi rezolvata altfel decat printr-un dialog pacifist.

Volkswagen a suspendat inca un inginer implicat in scandalul emisiilor

Grupul german Volkswagen a suspendat un al patrulea ingineri implicat in scandalul manipularii noxelor, scrie MarketWatch, care citeaza Wall Street Journal.

Volkswagen va rechema in service in UE 8,5 milioane de masini in scandalul emisiilor poluante

Volkswagen va rechema in service in cele 28 de state membre ale Uniunii Europene UE) 8,5 milioane de autovehicule echipate cu softul de manipulare a emisiilor, actiunile de remediere, care nu vor presupune costuri pentru proprietarii masinilor, urmand.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )