Libnet.ro
UNICEF

08:30

Statele Unite au inregistrat o scadere economica de 4,8%, din cauza pandemiei

Antena3 Antena3,
Statele Unite au inregistrat o scadere economica de 4,8%, din cauza pandemiei

Statele Unite au inregistrat o scadere economica de 4,8% in primul trimestru al anului 2020, din cauza pandemiei provocate de coronavirus, anunta administratia Donald Trump. continuă pe Antena3

Statele Unite ale Americii a trecut pragul de 1 milion de cazuri de COVID-19

Statele Unite ale Americii a inregistrat peste 1 milion de cazuri confirmate cu COVID-19. Numarul mortilor a ajuns la 57.

Statele Unite au atins pragul de un milion de cazuri de Covid-19

Statele Unite au atins pragul de un milion de cazuri confirmate, potrivit Universitatii Johns Hopkins, scrie The Guardian. Bilantul deceselor este acum de 57. 000 de persoane.

Digisport: Ce a propus guvernatorul statului New York, cand Statele Unite au ajuns la aproape 1 milion de cazuri de COVID-19

Statele Unite au ajuns la 987. 322 de cazuri confirmate de coronavirus si 55. 415 decese provocate de COVID-19. Bilantul este in continua crestere, dar americanii se gandesc sa permita reinceperea competitiilor sportive.

Dilema jurnalismului pe vreme de pandemie: peste 80% din ziarele locale americane sunt la limita supravietuirii. Ajutor guvernamental sau bani publici?

Pandemia de coronavirus a exacerbat dificultatile financiare cu care se confrunta publicatiile locale in Statele Unite, in contextul in care peste 80% dintre ele nu sunt eligibile pentru accesarea Programului de Protectie a Salariatilor, intrucat fac parte din corporatii implicate intr-o gama larga de industrii. Astfel multe dintre ele ar putea disparea de pe piata, lasand comunitatile locale fara surse de informare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )