Libnet.ro
UNICEF

07:00

Statele Unite intentioneaza sa se retraga din Consiliul ONU pentru Drepturile Omului

Adevărul Adevărul,
Statele Unite intentioneaza sa se retraga din Consiliul ONU pentru Drepturile Omului

Negocierile legate de reformarea Consiliului ONU pentru Drepturile Omului nu au dus la indepartarea ingrijorarilor Statelor Unite, care ar putea renunta la locul sau in acest organism, anunta surse diplomatice, citate de Reuters. continuă pe Adevărul

Statele Unite vor acum sa impuna drepturi antidumping pentru maslinele din Spania, UE denunta o decizie inacceptabila

Departamentul american al Comertului a anuntat marti impunerea de drepturi antidumping si compensatorii pentru maslinele importate din Spania, apreciind ca aceste produse sunt subventionate si vandute la preturi inferioare valorii reale, scrie AFP.

Statele Unite isi inaugureaza ambasada in Taiwan

Statele Unite si-au inuagurat astazi noua reprezentanta diplomatica in Taiwan - o ambasada de facto, care subliniaza apropierea intre Washington si Taipei, in contextul in care relatiile intre insula nationalista si China comunista se tensioneaza, relateaza Reuters.

CM 2018: Portugalia si Spania au facut SPECTACOL, in primul SOC al turneului final din Rusia. Tripla pentru Cristiano Ronaldo, Diego Costa a replicat cu o dubla (VIDEO)

Stadionul Fist din Soci a fost, vineri seara, scena primului meci-soc de la Cupa Mondiala CM) 2018. Nationalele Portugaliei si Spaniei, ultimele doua campioane europene, au terminat la egalitate, 3-3 2-1 la.

Doi adolescenti de la un centru de plasament din Peris, arestati pentru ca ar fi abuzat sexual doi baieti mai mici

Doi dintre tinerii din centrul de plasament din localitatea Peris din judetul Ilfov acuzati ca au abuzat sexual doi baieti in varsta de 12 si 14 ani cu retard psihic, aflati, de asemenea, in centrul de plasament, au fost arestati preventiv in noaptea de joi spre vineri, transmite news. ro.

Decizie TOTALA a PNL: Primari din Olt, exclusi pentru ca au participat la mitingul PSD

Primarii PNL din comunele Slatioara si Voineasa, judetul Olt, au fost exclusi din PNL dupa ce au participat la mitingul de sambata din Bucuresti. Decizia in sedinta Biroului Politic Judetean a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )